Pet odličnih razlogov zakaj, bi morali izbrati Honor 9

Objavljeno 21. december 2017 11.30 | Posodobljeno 21. december 2017 11.30 | Piše: D. Š.

Pametni telefoni so z razlogom nenehno v naši bližini in so ena najpomembnejših stvari, ki jih ves čas nosimo s seboj.

Bozični aperitiv, kot ga predlaga trevel blogerica Mikstejp.

In z njim dostop do elektronske pošte, Facebooka, Instagrama, igric in fotoaparata še nikoli ni bil lažji.
Hkrati velja, da pametni telefon že dolgo ni samo pameten pripomoček, temveč je tudi modni dodatek, ki veliko pove o osebi, ki ga ima. In prav to gre Honorju 9 zelo dobro od rok. Je prefinjen in vstopa na višjo raven s fokusom na mladostnem in neodvisnem življenjskem stilu. Popolna zmagovita situacija bo navdušila vse, ki uživajo v modnih in estetskih podrobnostih, in to po zelo konkurenčni ceni. Skratka, Honor 9 ima skoraj vse, kar bi pričakovali tudi od bistveno dražjih telefonov, z nekaj posebnostmi, s katerimi pleni pozornost ne samo na prvi pogled, ampak tudi na drugega in vsakega naslednjega. Preberite 5 razlogov, ki so Honorju 9 v prid.

Eleganten dizajn

Zelo simetrično, minimalistično, elegantno, a hkrati atraktivno ohišje, ki je zaobljeno na pravih mestih, bo popolnoma navdušilo tudi največje estete. Posebej pa bo vašo pozornost pritegnila njegova zadnja sijoča stran, ki je iz 15-plastnega tridimenzionalnega stekla. Igra svetlobe na steklu ustvarja zelo zanimive vzorce, ki mu dajejo unikaten videz, dodatno pa k atraktivnosti pripomore tudi čudovita modra ali siva barva. 

V Sloveniji sta na voljo safirno modra in ledeniško siva modela Honor 9

S tem Honor 9 takoj pade v oči, saj se že na daleč razlikuje od drugih mobitelov in izžareva svežino. Ampak ne ostane vse samo pri lepem videzu, dizajn se odlično odreže tudi pri praktični uporabi. 

Čudovit zaslon

Velikost zaslona z dobrimi 13 centimetri bo poskrbela, da bo branje, pisanje, igranje iger, ogled najljubših TV-serij in filmov na Honorju 9 posebna izkušnja. Navdušila vas bo zlasti slika z gostoto 428 pikslov na palec, ki je zelo ostra, razločna, naravna, barvno nasičena in odlična v vseh pogledih. Tudi na soncu, saj lahko vključite posebno možnost in takoj bo poskrbela za prilagajanje odtenkov v realnem času. 

Kamera, ki bo navdušila ljubitelje dobre fotografije

Honor 9 se ne ponaša le z osupljivo jasnim videzom in občutkom, ampak prinaša tudi neverjetne tehnične poudarke. Dvojna kamera izstopa z zagotavljanjem izjemnega kontrasta in podrobnosti s kombinacijo 12 MP velikega barvnega (RGB) ter 20 MP velikega monokromatskega (ČB) senzorja. 

Božični aperitiv, kot ga predlaga trevel blogerica Mikstejp.

Prvi bo poskrbel za detajle na fotografiji, drugi pa za količino svetlobe, da so barve prikazane čim bolj realistično. Prefinjeno procesiranje slik omogoča vrhunsko izkušnjo fotografiranja v slabi svetlobi, s čimer lahko ujamete svoje spomine z živimi podrobnostmi, ne glede na to, ali je dan ali noč.

Zaradi izjemnega lesketanja in dobrih fotografijev slabših svetlobnih pogojih je Honor 9 dobil naziv Lovilec svetlobe.

Baterija ki traja

Honor 9 napaja močna baterija 3200 mAH. S funkcijo Smart Power 5.0 zagotavlja zares dolgo uporabnost. Tako omogoča kar 78 ur predvajanja glasbe z enim samim polnjenjem. Zmogljiv polnilec 9V2A s tehnologijo Super Charge bo telefon napolnil na 40 % v samo 30 minutah.

Zelo ugodna cena

Se spomnite časov, ko je bil nakup mobitela srednje- ali nižjecenovnega razreda precejšen kompromis? To je pomenilo manjšo zmogljivost mobitelov, zelo slabe fotografije, zasloni so imeli zelo majhno ločljivost, ne preveč eleganten dizajn in tako naprej. Honor 9 tukaj zelo močno briše meje in začenja pravo malo revolucijo. Njegova procesna moč izhaja iz močnega procesorja Kirin 960, ki je po hitrosti 180 % hitrejši in 18 % močnejši od prejšnje generacije, kar omogoča, da bodo tudi najzahtevnejše aplikacije hitre in odzivne. Telefon ima do 6 GB pomnilnika in 128 GB trdega diska.

 

Timotej Lampe Ignjič je letošnjo skejtarslo sezono zaključil kot 5 na svetu.

Lahko rečemo, da je Honor 9 resnično popolna naprava, od vrhunske kakovosti do dobre kakovosti fotoaparata in zelo dobre zmogljivosti, čast, ki mu jo pripisujejo tudi mnoge nagrade, pa ga upravičeno uvršča v vrh kategorije zmogljivih telefonov za razumljivo ceno. 


 

Deli s prijatelji