OBRAČUNAVANJA

Pahorjev Sarkić o Golobiču: zlagal se je o lastništvu

Objavljeno 07. julij 2011 09.47 | Posodobljeno 07. julij 2011 09.47 | Piše: K. K.

Mladci iz SD ugotavljajo, da je bil Zaresov Kek za vikend na Otočcu

Pahorjevi sodelavci so si privoščili iz koalicije pobegle zaresovce
LJUBLJANA – Razpad koalicije SD, Zaresa in LDS ter s tem levega trojčka že povzroča spopade. Medtem ko so se prvi možje desnice (SDS) in odstopljenega dela levice (Zares) sprli na družabnem omrežju twitter, se je mlajša generacija vladajoče SD sproščala na družabnem omrežju facebook.

Začelo se je s Kekom

Tokratni spletni boj je sprožil poslanec Zaresa Franci Kek z izjavo, da je predsednik stranke Gregor Golobič najpoštenejši politik. Glavni tajnik SD Uroš Jauševec je izjavo objavil s komentarjem, da je bil Kek zmeraj šaljivec. »Hehehe, to je kar bob tedna,« je pokomentirala Damijana Karlo, po prihodu Pahorjeve vlade nekaj časa desna roka generalnega sekretarja vlade Milana M. Cvikla. Jauševec je njen komentar nadgradil, da gre za izjavo tisočletja.

Sarkićev direkt

Če sta se Jauševec in Karlova še kolikor toliko diskretno obregala ob Keka in njegovega predsednika, je vso diplomatskost postavil na glavo nekdanji fotoreporter, zdaj komunikator SD Denis Sarkić, ki je zapisal »Novinarji pa so že pozabili, da se jim je zlagal v fris o lastništvu ... se vidi, da je bil Franci čez vikend na Otočcu.«

Sarkić je kolegom kot zanimiv omenil že prej omenjeni spopad SDS in Zaresa na omrežju twitter.
Deli s prijatelji