URADNO

NKBM Leasing: Delo Revije v roke Skupine Krater

Objavljeno 19. avgust 2011 16.38 | Posodobljeno 19. avgust 2011 16.38 | Piše: T. L.

V Skupini Nove KBM dogovora ne želijo podrobneje komentirati

LJUBLJANA – Neuradne govorice so se izkazale za resnične: Skupina Nove KBM je danes sprejela poslovno odločitev, kdo bo novi najemnik blagovne znamke družbe Delo Revije. V najem jih je dala »družbi Salomon d.o.o. skupaj z Dolenjskim listom d.o.o. in Radio Glas d.o.o., ki so del Skupine Krater« – tako so v Skupini Nove KBM zapisali v sporočilu za javnost.

»V skladu z zakonom o bančništvu, ki finančnim družbam prepoveduje razkrivanje odnosov s svojimi komitenti, in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji v Skupini Nove KBM dogovora ne bomo podrobneje komentirali,« so še zapisali.

V Skupini Krater poudarjajo, da imajo »dolgoletne izkušnje in znanja ter interes, da blagovne znamke Dela Revije nemoteno izhajajo tudi v bodoče, saj bodo obogatile spekter naših dosedanjih edicij in bralce dnevno bogatile z raznovrstnimi koristnimi informacijami in razvedrilnimi vsebinami«.

Poudarili so, da so bili v verigi priprave revij Jane, Naše žene, Lady, Kiha, Eve, Anje, Obrazov, Smrklje itd. do bralcev in naročnikov vsa leta zanesljiv in zaupanja vreden partner pri grafičnem oblikovanju in tisku revij, zato od danes dalje še lažje zagotavljajo nemoteno izdajanje edicij Delo Revije.

»Zavedamo se, da brez ustvarjalcev medijskih vsebin revije ne morejo izhajati, zato je ena naših prvih nalog, da se z njimi dogovorimo o nadaljnjem delu,« so še zapisali v sporočilu in dodali, da pričakujejo, da bodo lahko z današnjim dnem naročniki in bralci po utečenih poteh dobili revije.

Danes sta izšli dve ediciji Dela Revije, in sicer Jana in Kih. V soboto pa na prodajne police prihajajo še Lady, Stop in Obrazi. (STA)

Deli s prijatelji