Avtosalon 2017: Prihajajo Jurij Tepeš, Ilka Štuhec, Rok Perko in kaskaderka Tjaša

Objavljeno 31. marec 2017 10.55 | Posodobljeno 31. marec 2017 10.56 | Piše: M. K.

Na 24. Avtomobilskem salonu Slovenije, ki bo med 27. marcem in 2. aprilom na Gospodarskem razstavišču, se bo Ford predstavil v hali A z osebnimi in v hali D z gospodarskimi vozili, v tehnološkem paviljonu pa vabijo v Cono udobja in povezljivosti. Pri Fordu bo tudi danes zanimivo.

Ob 11. uri se bodo v petek na Fordovem odru z Vojkom Safranom iz AMZS pogovarjali o varni vožnji, najpogostejših napakah, odgovornosti, učinkih substanc na našo odzivnost med vožnjo, kako na okretnost avtomobila vpliva premalo ali preveč napolnjena pnevmatika, razlika med zimsko, letno in poletno pnevmatiko ter še marsikaj.

Ob 17. uri bodo na Fordovem odru gostili Jurija Tepeša, ki bo ob koncu pogovora z moderatorjem Jožetom Robežnikom o Juriju, kakršnega javnost bolj malo pozna, med vsemi, ki sodelujejo v nagradni igri, tudi izžrebal eno (izmed vsega samo 20) ZLATO KARTO za dan Ford Performance. Ta se bo odvijal 27. maja na poligonu Ljubečna pri Celju: Na ekskluzivni izkušnji se bo 20 srečnih udeležencev prepričalo o zmogljivostih športnih vozil Ford Performance pod vodstvom Tomaža Kaučiča, večkratnega prvaka v reliju. Skupaj z njim bo navdušenje delil izjemen športnik in avtomobilistični navdušenec, smučarski skakalec Jurij Tepeš.

V soboto na Fordovem odru ob 17. uri gostijo še Ilko Štuhec, v nedeljo pa ob 11. uri kaskaderko Tjašo in smukača Roka Perko.

Med predstavljenimi modeli avtomobilov bo na Fordovem razstavišču poudarek na premierni predstavitvi Fieste Vignale, ki prihaja v Slovenijo poleti, ter novega KA+, ki bo zapeljal na slovenske ceste jeseni. Prestižno modelno linijo Vignale dopolnjuje novi Edge. Poleg nove linije ST Line pri Focusu imajo pri gospodarskih vozilih novo generacijo motorjev EcoBlue.

V hali A pripravljajo pester program, v okviru katerega bodo vsak dan ob 17. uri na kratkem pogovoru z moderatorjem Jožetom Robežnikom gostili Fordove ambasadorje in slovenske junake.
 
Filipa Flisarja boste morda srečali tudi v karavani petih Fordovih mustangov, ki bo ves teden krožila po ljubljanskih ulicah. Vsak dan med 7. in 18. uro bodo Ljubljančanom ponujali nepozabne prevoze po mestu, obiskali bodo ljubljanske gasilce, delavce v Žitu, prepeljali nekaj blogerjev in še marsikaj. Skupaj z Radiom Antena pripravljajo tekmovanje legendarnega Rogovega ponyja z mustangom s Špice do vhoda v Avtosalon.
 
 

Več informacij s posnetki v živo in utrinki z dogajanja na salonu - in še kaj - najdete na:

Deli s prijatelji