MESTA V SOSEŠČINI

Advent z Novicami

Objavljeno 02. december 2017 11.10 | Posodobljeno 02. december 2017 11.12 | Piše: S. I.

Srečnim izžrebancem podarjamo vozovnice za vlak za 5 mest v naši soseščini. Kupone bomo objavljali še do prihodnje srede, 6. decembra.

Fotografija je simbolična.

LJUBLJANA – V mestih po vsej Evropi je že zaživelo nešteto božičnih sejmov, ki vabijo k pohajkovanju, tudi kupovanju daril. In vse lahko obiščete z vlakom, pri čemer lahko potovanje izkoristimo za družabne igre, branje pravljic, ogled pokrajine, ki drvi mimo, hkrati pa se izognemo gneči na cestah in parkiriščih ter brez skrbi spijemo kozarček kuhanega vina, hvaležno pa nam bo tudi okolje.

Skupno bomo v Zagreb, Budimpešto, Gradec, Beljak in na Dunaj brezplačno oziroma po polovični ceni odpeljali 180 naših zvestih bralk in bralcev.

Slovenske novice bomo skupaj s Slovenskimi železnicami izžrebane bralke in bralce Slovenskih in Nedeljskih novic v prazničnem adventnem času odpeljale v pet izbranih mest v naši soseščini: Zagreb, Budimpešto, Dunaj, Gradec in Beljak. Za vsako od teh mest bomo izžrebali trikrat po dve brezplačni povratni vozovnici, poleg tega pa še 15-krat po dve povratni vozovnici po polovični ceni prav tako za vsako od naštetih mest

Vi le izpolnite kupon, ki ga v Novicah objavljamo vsak dan do 6. decembra. Žrebanje vozovnic bo potekalo 7. decembra, seznam srečnih dobitnikov pa bomo objavili v petek, 8. decembra. Nagrajenci se bodo s Slovenskimi železnicami dogovorili za prevzem vozovnic za izbrano smer in datum odhoda, najpozneje do 28. februarja 2018. Kakor poudarjajo pri Slovenskih železnicah, je število mest na vlakih omejeno, tako da se je dobro vnaprej pozanimati o datumu odhoda.

In izbrana mesta so resnično čarobna v tem času. Zagreb si je že drugo leto zapored prislužil priznanje turistične organizacije European Best Destinations za najlepši božični sejem. Tudi sejem v Gradcu že dolgo slovi kot eden najlepših v naši okolici, znan pa je tudi po ledenih jaslicah, izklesanih iz 50 ton ledu, medtem ko adventnemu Beljaku pravijo kar mesto lučk. Sejem pred dunajsko mestno hišo vsako leto privabi več milijonov obiskovalcev, v Budimpešti pa je največji in najbolj priljubljen sejem na trgu Vörösmarty. 





 

 

Deli s prijatelji