IŠČEJO GA

FOTO: Je pogrešani Jure nevaren? Iščejo ga v neprebojnih jopičih

Objavljeno 18. april 2017 20.53 | Posodobljeno 19. april 2017 12.55 | Piše: T. Pa.

Preden je pobegnil, je po poročanju bralca zažgal hišo.

MAVČIČE – Prejšnji teden smo poročali o tem, da je na območju Mavčič pogrešan moški, z informacijami glede zadeve pa se nam je oglasil bralec Darko. Po njegovem poročanju je moški pred izginotjem zažgal hišo in pobegnil neznano kam, iskali pa naj bi ga gasilci in policisti v neprebojnih jopičih. Preden je pobegnil, je doma grozil s sekiro. Po podatkih bralca sumijo, da si je kaj naredil, zato ga pri PGD Mavčiče in Breg ob Savi že dva dni iščejo po gozdovih.

Z vprašanji glede izginotja smo se danes obrnili tudi na PU Kranj, kjer so nam potrdili, da je 28-letnik še vedno pogrešan. Po besedah predstavnika za odnose z javnostjo Bojana Kosa pa pogrešani ni nevaren.

»Je pa že v preteklosti grozil, da bo vse pobil doma, bil je tudi že na zdravljenju v Begunjah. Pred petimi dnevi je na instagramu objavil fotografijo ognja,« je še zapisal bralec.

 

Jure Fire. - It Never Stop...sss #fire #firefighter #soulfire #mavcicelake #CegnarFire

A post shared by Jure Cegnar (@cegnar) on

 

Sicer so gasilci PGD Mavčiče novico o požaru v soboto objavili tudi na svoji spletni strani. »Danes ob 17.56 smo prejeli poziv o požaru stanovanjske hiše v Mavčičah. Poleg gasilcev iz PGD Mavčiče so sodelovali še gasilci GRS Kranj in PGD Breg ob Savi.«

Deli s prijatelji