Razkrivamo, kako je Kate po porodu izgubila 18 kg

Objavljeno 20. december 2017 16.10 | Posodobljeno 20. december 2017 16.30 | Piše: P. P.

Za izgubo poporodne teže Kate Middleton so zaslužne kapsule za hujšanje – »Končno sem se znebila maščobe okoli trebuha!« – Razkrivamo, kako je vojvodinja Kate tako hitro po rojstvu drugega otroka izgubila kar 18 kilogramov. S trikom, ki ga lahko preizkusite doma in je bil do sedaj na voljo samo super bogatim. Preberite, kako!

Po rojstvu drugega otroka so začeli mediji z vsega sveta ugotavljati, kako je vojvodinji uspelo v tako kratkem času izgubiti kilograme, in začela so se številna ugibanja. Pojavila so se namigovanja, da se je Kate zatekla k ekstremnim dietam in celo lepotnim operacijam. Začeli smo raziskovati in razkrili pravo skrivnost o hitri izgubi odvečnih kilogramov vojvodinje Kate!

Skrivnost, ki je obnorela svet in vojvodinji Kate pomagala do popolne postave

Kate Middleton je ena od najbolj priljubljenih zvezdnic vsega sveta. Ljudje so se zaljubili v njen naravni videz in preprostost. Pozornost pa priteguje predvsem njena popolna postava. Kljub temu da je mama dveh otrok, je njena postava naravnost dih jemajoča. Zaradi tega so se začele številne govorice o tem, kako je vojvodinji uspelo izgubiti poporodno težo. Naravnost neverjetno je, kako je lahko odvečno maščobo izgubila takoj po nosečnosti. Diete in telovadba gotovo pomagajo, kljub temu pa smo bili prepričani, da je za njen videz zaslužno več kot to.

Kate je povedala: »Pritisk, ki ga čutim vsak dan, je ogromen in zavedam se, da moram biti videti skoraj popolno, ker sem vzornica številnih. Biti vojvodinja zahteva veliko truda, da ne razočaram svojih oboževalcev. Kar se tiče moje postave, imam srečo, da imam dobre gene, kljub temu pa je z leti vedno težje ohranjati svojo težo – še posebej po porodu. Nimam časa za redno vadbo, nutricionistka pa mi je priporočila prehranski dodatek, ki pospeši metabolizem in mi je pomagal pri topljenju trdovratne maščobe okoli trebuha. Gre za popolnoma naraven izdelek, ki mi pomaga, da je sem vedno fit.«

Razkrivamo, kako ta superizdelek dejansko deluje in kako smo ga testirali tudi sami!

Ko smo slišali to neverjetno pričanje o učinkovitosti izdelka, smo se odločili, da naš oddelek za raziskave pripravi svoj lastni test kapsul za hujšanje, ki jih uporablja Kate Middleton za zagotavljanje popolne postave.

V 24 urah nam je uspelo odkriti podjetje, ki je zastopnik za CarbStop – ta neverjetni zaviralec ogljikovih hidratov – za slovenski trg in ponuja najbolj čisto različico te formule za hujšanje, ki je obnorela svet. Samo nekaj ur pozneje smo v sodelovanju s podjetjem dobili tudi vzorec kapsul in pripravili čisto lastni test. To pa še ni najboljša novica!

Ker je izdelek tako nov in deležen tako velike publicitete zaradi podpore številnih zvezdnic, nam je zastopnik povedal, da le s težavo zagotavljajo dovolj hitro dobavo vsem Slovencem, ki so že začeli uporabljati CarbStop za izgubo odvečne maščobe. Kljub temu pa se nam je uspelo dogovoriti se za posebno ponudbo za naše zveste bralce!


Zgodbe o uspehu so neverjetne in številne!

Naša odločitev za test izdelka in neverjetni rezultati!

Kot smo že povedali, se tako imenovani čudež za izgubo teže imenuje CarbStop. In točno ta izdelek naj bi vojvodinja Kate uporabljala za ohranjanje popolne postave kljub dvema porodoma in natrpanemu urniku. Na spletu so na voljo številna mnenja in zgodbe o uspehih uporabnikov, kljub temu pa smo k testu pristopili previdno, saj se zavedamo številnih lažnih trditev, ki se pojavljajo na internetu. Odločili smo se, da sami preizkusimo, in javila sem se za preizkusnega zajčka.

Če sem popolnoma iskrena, sem pridobila kar nekaj kilogramov, ker zaradi natrpanega urnika nimam časa za redno gibanje. Poleg dejstva, da se staram, pa je skoraj nemogoče najti čas za zdrav obrok po dolgem delovnem dnevu. Iskreno lahko povem, da sem imela preveč kar 15 kilogramov!


Ena od številnih zgodb: Maja je izgubila 28 kg s pomočjo CarbStop!

Moje priprave na test »CarbStop je že tu, čas za akcijo!«

Bila sem popolnoma prepričana, da želim preizkusiti CarbStop, ker je naš raziskovalni oddelek odkril, da je proizvajalec dobro znano podjetje, ki uporablja samo popolnoma naravne sestavine najvišje kakovosti!

Proizvajalec mi je poslal škatlico CarbStop in pripravljena sem bila na start.

Moj test je hitro postal najbolj popularna tema pogovorov v pisarni, saj so vsi želeli videti rezultate, ki jih ponuja CarbStop. Poleg tega je vse šokirala neverjetna podpora izdelku, ki so jo izrekle številne zvezdnice, kot so Kate, Miranda Lambert, Melissa McCarthy in številne druge, ki so priznale, da uporabljajo tableto za suhice.

Moji rezultati – 15 kilogramov izgubljene maščobe v samo enem mesecu

Da bi preizkusila te kapsule za hujšanje, sem 30 dni jemala po 2 kapsuli pred kosilom. Poleg tega sem upoštevala navodilo proizvajalca, da je treba spiti od 2–3 litre vode čez dan, da se stopljene maščobe sperejo iz telesa.

1. teden – Presenečenje nad hitrimi rezultati


Po 7 dneh uporabe kapsul, ki jih predlaga Kate Middleton, sem bila šokirana nad tem, kako hitri in dramatični so bili rezultati. Imela sem več energije in nisem bila lačna kot po navadi. Zmanjšanje apetita je bil dobrodošel učinek CarbStop. Počutila sem se fenomenalno in najboljši del vsega je bil, da mi ni bilo treba spremeniti niti ene stvari v svojem dnevnem urniku in dieti. Še vedno brez telovadbe!

Na 7. dan sem stopila na tehtnico in izmerila svojo telesno maščobo. Nisem mogla verjeti svojim očem. Izgubila sem kar 2,5 kilograma v prvem tednu!
 
Kljub temu sem bila še vedno zelo skeptična. Veliko ljudi izgubi »vodno težo« na začetku vsake diete. Želela sem videti, kaj se bo zgodilo v naslednjih nekaj tednih, preden naredim kakršen koli zaključek.

2. teden – Vsakič, ko se pogledam v ogledalo, vidim spremembe

Po 14 dneh uporabe CarbStop imam očitno več energije in koncentracije. CarbStop je očistil moje telo in spim bolje – ponoči se nič več ne zbujam. Med spanjem celo topim maščobo in moj trebušček je videti že precej bolje. Moj mož je bil nad rezultati navdušen. Po samo 14 dneh sem prepričana, da je izdelek zares super!

3. teden - Maščoba se še kar topi!

Po 21 dneh uporabe so vsi moji dvomi izginili in uradno sem postala ljubitelj CarbStop! Izgubila sem še dodatne 4 kilograme in vsak dan začnem s še večjim veseljem. Ko pridem iz službe, imam veliko energije, ker se moje telo ne bori več z ogljikovimi hidrati. V preteklosti so po nekaj tednih vse diete prenehale učinkovati in napredek se je ustavil. S CarbStopom sem videti vsak dan bolje!

4. teden – Izgubila sem kar 15 kilogramov. Počutim se fenomenalno!


Po četrtem tednu so moji končni rezultati fenomenalni. Videti sem kot nova ženska! Izgubila sem neverjetnih 15 kilogramov, odkar sem začela uporabljati CarbStop. Vsi moji sodelavci si želijo, da bi bili na mojem mestu in bi se odločili za preizkus skupaj z mano. Z uporabo CarbStop v četrtem tednu sem izgubila še dodatnih 5,5 kilograma!

Moj zaključek in mnenje

Sem naravnost navdušena in CarbStop priporočam vsakomur, ki me vpraša o moji skrivnosti pri izgubi teže in moji novi postavi. Prijatelji in prijateljice me vsak dan sprašujejo, kaj se mi je zgodilo in kako, da sem videti tako čudovito. 

Moje mnenje po tem testu je, da izdelek definitivno deluje! Rada bi se zahvalila zastopniku za CarbStop, ker mi je omogočil to izkušnjo. Tako kot sem omenila že v uvodu, pa smo se z zastopnikom dogovorili, da pripravi posebno ponudbo za naše bralce, ki je časovno omejena! Vstopite tudi vi v novo leto z novo postavo in novim veseljem v življenju!

Za naše bralce smo pripravili posebno časovno omejeno ponudbo, v kateri lahko prihranijo kar 40 % pri nakupu CarbStop. Vseh vaših zgodb o uspehu pa bomo zelo veseli in jih bomo tudi delili!

POSEBNA PONUDBA: Bralci Slovenskih novic lahko CarbStop naročite v časovno omejeni akcijski ponudbi (samo še 3 dni)!

Pozor: Zaradi velikega medijskega zanimanja in povpraševanja so zaloge omejene. Pohitite z naročilom in si zagotovite svoj CarbStop pravočasno pred pomladjo!

Naročite ga lahko na: Klikni in naroči svoj CarbStop.

P. S.: Proizvajalec ponuja celo garancijo za zadovoljstvo in vrne celotno kupnino, če niste popolnoma zadovoljni!

Naročnik oglasa je: Dives Group  ltd.

Deli s prijatelji