SLAB VTIS

Moški, pozor: grobost le na pravih mestih

Objavljeno 19. junij 2011 14.11 | Posodobljeno 20. junij 2011 01.15 | Piše: M. F.

Brezbrižnost ženske odvrne od nadaljnjih posteljnih radosti

Od začetka do konca bodite nežni!
Čeprav so številni predstavniki močnejšega spola prepričani, da so pri ljubezni s svojo izbranko nezmotljivi in neprekosljivi, jih kljub temu včasih malce zanese ali pa na kaj pozabijo. Dragi gospodje, ne dvomimo, da ste mojstri, če pa boste pozorni še na naslednje nasvete, boste še boljši!

Imejte potrpljenje: Vsem tistim, ki še vedno menite, da je hiter in neposreden napad na ljubimko prava stvar, polagamo na dušo, da ni povsem tako! Ženskam je namreč mnogo bolj po godu počasen, ljubeč in nežen pristop. Na trgajte oblačil z nje, embalažo odpirajte počasi ...

Poljubljajte se čutno: Poljubljanje je umetnost. Prav ljubeči in nežni poljubi najhitreje prebudijo ženske čute. Le tisti, ki jih dobro obvladajo, imajo ključ do ženskega srca!

Grobost na pravih mestih! Res je, nekaterim damam so všeč nekoliko bolj »možati prijemi«. Vendar pa grobost zagotovo ni na mestu, kadar se vaše roke gibljejo po njenih erogenih conah. Tam naj bodo od začetka do konca nežne!

Ne pozabite na čistočo! Čeprav drži, da vonj po moškem znoju dame vzburi, ne vzemite tega preveč dobesedno in ne zanemarjajte osebne higiene. Preden skočita v posteljo, si privoščite prho in ne pozabite na higieno svojih intimnih predelov! Nemarnost je velik minus! Po odnosu kondom odvržete na tla? Nekdo bo že poskrbel zanj, si morda mislite. Najbrž bo res. A le enkrat! Lahko se namreč zgodi, da ga naslednjič ne boste potrebovali.

Brezbrižnost ženske odvrne od nadaljnjih posteljnih radosti in pustili boste slab vtis. Sami poskrbite, da se bo znašel na pravem mestu: zavijte ga v toaletni papir in vrzite v koš!

Deli s prijatelji