NASVET

Ljubezen v vodi

Objavljeno 24. junij 2011 15.24 | Posodobljeno 25. junij 2011 00.00 | Piše: M. F.

Uporabita dober lubrikant, saj voda zmanjšuje vlažnost nožnice

Fotografija je simbolična.
Če se greste telesno ljubezen zunaj zidov spalnice zaradi popestritve ali hude nuje, lahko preizkusite tudi vodno okolje. Izkoristite lahko kad, domači bazenček ali skriti kotiček na divji plaži. Ne bo vam žal, vseeno pa pazite na zaščito.

Obstaja mit, ki pravi, da v vodi ni mogoče zanositi. Zdaj ko ste že veliki, je pravi čas, da temu mitu nehate verjeti.

Da se ne izsuši

Seks v kadi je lahko nadvse prijeten, a izognite se milu, šamponom, dišečim, penečim oljem in drugim podobnim preparatom. Kemikalije v teh izdelkih lahko dražijo žensko sluznico, ki je že tako zelo občutljiva. Skrivnost dobrega seksa v vodi je vodoodporen lubrikant na silikonski osnovi. Čeprav se vam morda zdi, da zaradi vode lubrikant ne bo potreben, velja ravno nasprotno: voda zmanjšuje naravno vlažnost nožnice, zato je seks lahko predvsem za ženske boleč.

Bodite izvirni

Bazen ali masažna kopel (džakuzi) lahko resnično spodbudita domišljijo, in če se odločite za intimne trenutke na enem od teh mest, se zavedajte, da voda vsebuje klor, ta pa lahko povzroči okužbe spolnih organov in poškoduje kožo. Rešitev: ne penetrirajte in se prepustite užitkom oralnega seksa.

Raje na plaži kot v vodi

Ko je strast premočna, vas kaj kmalu lahko zanese na osamljene plaže. Vendar lahko penetracija v morski vodi povzroči hud občutek pekoče bolečine. Kar tiče seksa na morju, je torej priporočljivo dvoje: predigra v objemu valov, med samim aktom pa se držite kopnega!

Kondom je občutljiv plavalec

Previdno s kondomi, saj se je pri seksu v vodi treba zavedati, da v vodnem okolju ne učinkujejo najbolje, klor lahko na primer poškoduje njihovo površino in jih naredi porozne. Ravno tako ni nič neobičajnega, da kondom enostavno zdrsne s penisa! Saj si ne želite, da se vam med akcijo osamljeni kondom dvigne na gladino ...

Deli s prijatelji