EKSKLUZIVNO: Dr. Oz, kako so Slovenci shujšali 32kg!

Objavljeno 14. december 2017 19.09 | Posodobljeno 15. december 2017 13.47 | Piše: P. P.

Milijoni so navdušeni nad tako imenovano čudežno tableto, ki je namenjena izgubi teže. Odkar jo je predstavil tudi Dr. Oz, je povpraševanje preseglo vse meje in ljudje so naravnost ponoreli. Poročamo o neverjetnih rezultatih uporabe Slovencev.

Dr. Oz je priljubljeni ameriški zdravnik, ki je zaslovel kot gostujoči doktor v Oprah Showu, kjer je svetoval gledalcem pri številnih težavah, še posebej pa se je specializiral za težave z odvečno težo in pomlajevanjem. Kot avtoriteta na področju oblikovanja telesa je leta 2009 dobil svojo televizijsko oddajo Dr. Oz show, ki je bila že devetkrat nagrajena z emmyjem zaradi neverjetne priljubljenosti.

image

Dr. Oz je v svoji oddaji predstavil zaviralce ogljikovih hidratov kot čudeže izgube teže in o njih povedal: »Ne vem, kje se je ta izdelek skrival vse moje življenje!«

Dr. Oz: »Ne vem, kje so se zaviralci ogljikovih hidratov skrivali vse moje življenje!«

Kot najboljšo sestavino za zaviranje ogljikovih hidratov in topljenje maščobe je Dr. Oz izpostavil izvleček belega fižola in o njem povedal, da je to edini izdelek, ki deluje v vašem telesu tako, da mu prepeči, da bi ogljikove hidrate, ki jih zaužijete čez dan, spremenilo v trdovratno maščobo, ki se je vsi želimo znebiti!

Na milijone ljudi po vsem svetu se bojuje z odvečnimi kilogrami in Dr. Oz zagotavlja, da je izvleček belega fižola oziroma CarbStop izdelek, ki bo spremenil življenja in zagotovil sanjsko postavo, ki ste si jo vedno želeli. Dr. Oz: »Če ne želite uporabljati nobenega drugega izdelka za topljenje maščobe, uporabite vsaj izvleček belega fižola, saj je pravi 'brisalec sladkorja'!«

Dr. Oz je v svojem prispevku gostil priznano strokovnjakinjo za hujšanje Liso Lynn, ki mu jepritrdila in povedala: »Res me jezi, da najboljši izdelki za hujšanje niso bolj znani! Izvleček belega fižola deluje, je naraven, varen in nimate česa izgubiti!«

Svetovno priznana strokovnjakinja Lisa Lynn priporoča CarbStop kot glavno rešitev v boju proti odvečni maščobi

Lisa Lynn, ki jo imajo številni za največjo strokovnjakinjo za izgubo teže na svetu, o izvlečku belega fižola pravi: »Pred leti sem imela več kot 20 kilogramov preveč in preizkusila sem vse mogoče diete ter postala celo vegetarijanka, da bi izgubila odvečno maščobo. Redno sem pridobivala težo, dokler nisem odkrila naravnih, vendar izredno močnih naravnih metod, ki lahko pospešijo tudi najbolj počasen metabolizem. Pomagajo celo ljudem, ki pridobivajo težo zaradi težav s ščitnico in menopavzo. Nepotrebnih izgovorov je zdaj konec!«

image

Po mnenju Lise Lynn izvleček belega fižola zmanjša željo po ogljikovih hidratih, zaradi katerih se nabira odvečna maščoba na vašem telesu. Poleg tega CarbStop poveča porabo kalorij celo v mirovanju, tako da maščobo topite skozi ves dan in celo med spanjem! CarbStop cilja še posebej trdovratno maščobo okoli trebuha, bokov in stegen.

Poiskali smo Slovence, ki so že sledili nasvetu Dr. Oza!

Izvleček belega fižola v najkakovostnejši obliki CarbStop je že na voljo v Sloveniji in govorili smo s Slovenci, ki so poročali o neverjetnih rezultatih.

36-letna Petra pove, da ji je CarbStop popolnoma spremenil življenje. »Izgubila sem 28 kilogramov v nekaj mesecih. Maščoba se je kar topila z mene. Vse življenje sem se borila z odvečnimi kilogrami in preizkusila vse mogoče diete in prehranske dodatke, ki so obljubljali čudeže. Večinoma nisem izgubila niti kilograma, če pa mi je že uspelo izgubiti nekaj maščobe, se je zelo hitro vrnila. Odkar sem zahvaljujoč Dr. Ozu odkrila izvleček belega fižola, je izguba teže del mojega vsakdana in še nikoli nisem bila tako srečna!«

Ker smo se želeli prepričati, da njena zgodba ni izjema, smo se odločili poiskati druge Slovence, ki so že preizkusili CarbStop in bi želeli deliti svoje izkušnje. Našli smo na ducate zgodb, ki so jih ljudje sami delili po spletu, facebooku ali pa nas celo sami kontaktirali.

Maja iz Kranja je povedala, da ni imela hudih težav s kilogrami, želela si je le zapeljiv trebušček. Ker je maščoba na trebuhu najbolj trdovratna, se je leta mučila, da bi izgubila zadnjih sedem kilogramov in se počutila privlačno. »Že par dni po tem, ko sem začela uporabljati CarbStop, sem opazila, da sem imela manj želje po sladkorju, po dveh tednih pa, da sem izgubila nekaj centimetrov obsega, kar je pri meni pravi čudež:). V dveh mesecih sem dosegla svoj cilj, kljub temu da sem prej leta in leta telovadila in se trudila z zadnjimi kilogrami. Zares priporočam CarbStop vsem, ki se že dlje časa trudijo z odvečno maščobo in želijo oblikovati svoje telo!«

image
Maja je izgubila 28 kilogramov s pomočjo CarbStop!

Marko iz Kopra pa je povedal, da se je že od otroštva boril z odvečnimi kilogrami. »Nikoli nisem preizkusil nobenih izdelkov za hujšanje, ker se mi je zdelo, da to kupujejo samo ženske. Ko sem se končno odločil, da je dovolj in da želim narediti nekaj zase, sem na srečo na televiziji zasledil oddajo, v kateri je Dr. Oz priporočal izvleček belega fižola kot najboljši topilec maščobe. Po kratkem iskanju sem odkril CarbStop in to je bila moja rešitev, s katero sem do zdaj izgubil že 22 kilogramov, želim pa jih še približno 8. CarbStop je bila najboljša odločitev, ki sem jo kdaj sprejel.«

Naše mnenje o »čudežnih«izdelkih za hujšanje in CarbStop

Po poplavi izdelkov na našem trgu, ki obljubljajo čudežno izgubo teže, smo bili z razlogom skeptični in se odločili, da kljub številnim zgodbam o uspehu preverimo trditve in rezultate. CarbStop vsebuje izredno kakovostno različico izvlečka belega fižola in še šest drugih sestavin, ki so vse namenjene zaviranju apetita ali pa topljenju maščobe.

Kljub temu, da obstajajo klinične raziskave, ki podpirajo rezultate za vse sestavine, nas je zanimalo, kako delujejo skupaj v formuli, ki jo uporablja CarbStop. Odkritja so bila naravnost šokantna: CarbStop poveča porabo kalorij skozi ves dan, kljub temu pa ne »topi«mišic, ampak energijo porabi neposredno iz najbolj trdovratnih zalog maščobe.Bili smo naravnost navdušeni.

Zaključek

CarbStop z vsem srcem priporočamo vsem, ki si želijo izgubiti zadnjih nekaj kilogramov maščobe ali pa se bojujejo z veliko odvečno težo. Rezultati strank in klinične raziskave potrjujejo, da je CarbStop z razlogom najbolj prodajan izdelek za topljenje maščobe na svetu!

Za naše bralce smo pripravili posebno časovno omejeno ponudbo, v kateri lahko prihranijo kar 40 % pri nakupu CarbStop. Vseh vaših zgodb o uspehu pa bomo zelo veseli in jih bomo tudi delili!

POSEBNA PONUDBA: Bralci Slovenskih novic lahko CarbStop naročite v časovno omejeni akcijski ponudbi (samo še 3 dni)!

Pozor: Zaradi velikega medijskega zanimanja in povpraševanja so zaloge omejene. Pohitite z naročilom, da si zagotovite svoj CarbStop pravočasno!

Naročite ga lahko na: Klikni in naroči svoj CarbStop

P. S.: Proizvajalec ponuja celo garancijo na zadovoljstvo in vrne celotno kupnino, če niste popolnoma zadovoljni!

Naročnik oglasa je Dives Group Ltd.

Deli s prijatelji