PREMISLITE

Ali je ženskarja mogoče spremeniti?

Objavljeno 26. junij 2011 17.52 | Posodobljeno 27. junij 2011 07.00 | Piše: Mo. S.

Ne boste se spraševale, kako ga dobiti v roke, saj se vam bo sam predal

Vas res ne moti, da si ga najbrž delite z drugo žensko?
Preden se odločite, ali želite svojo novo simpatijo odvrniti od nenehnega letanja za ženskami, bodite pozorni na znake, ki dokazujejo, da je res tak.

Nikoli se ne boste spraševale, kako ga dobiti v svoje roke, saj se boste prej znašle v njegovih. Sposoben je ustvariti izjemno varno in sproščeno vzdušje, ob pravem času bo uporabil prave besede, pozoren bo na vaša čustva in sploh bo popoln v vseh pogledih. Težko se mu boste uprle. In če veste, da je ženskar, pa vas to ne moti, si lahko z njim privoščite ljubezensko avanturo, toda če ga želite na dolgi rok, bo veliko težje.

Počakajte s seksom

Ko ženskar dobi, kar si želi, zanj ne boste več zanimive. Morda je v tem primeru boljše, da s prvim seksom nekoliko počakate. Naj ve, da si ga želite, vendar ga pustite čakati. Kaj kmalu vam bo pokazal, ali od vas res želi le mesene užitke ali pa je morda pripravljen na resnejšo zvezo.

Naj čuti, da vam nekaj pomeni

Nove zveze, pa čeprav z ženskarjem, ne začenjajte brez pogovorov in različnih dejavnosti. Naj dobi občutek, da se zanj zanimate kot za človeka in ne le kot spolni objekt. Prisluhnite mu in prav mogoče je, da bosta odkrila nekaj, kar vaju povezuje, pa naj bo to šport ali kakšen drug hobi. Predstavite ga svojim prijateljem in mu dajte občutek, da je postal pomemben del vašega življenja.

Ženskar izbira šibke

Naj ve, da vas ne bo mogel tako zlahka nadzorovati, kot je sprva mislil. Ženskarji si najraje izbirajo mlada in krotka dekleta, ki se ne znajo postaviti zase. Takšne je lažje izkoristiti in zavreči kot pa tiste, ki vedo, kaj si želijo, in si prizadevajo to tudi doseči. Naj ve, da imate tudi vi svoje življenje, čustva in močno osebnost.

Nikar z njim ne manipulirajte

Opazujte ga med pogovorom. Ženskar se bo že po nekaj besedah začel ozirati za drugimi, spogledovati z natakarico in podobno. Če menite, da ga pri tem lahko ustavite, začnite govoriti o stvari, zaradi katere postane ranljiv. Vendar pozor, takšno početje je sumljivo podobno manipuliranju, zato se raje temu izognite.

Kje je prava težava?

Če mislite spreminjati ženskarja, prevzemite za to tudi odgovornost. Dejstvo namreč je, da drugih ljudi ne moramo spremeniti, ampak le – sebe. Če vas večinoma privlačijo le ženskarji, se raje vprašajte, ali ni morda težava v vas samih. Kaj vas vedno znova pripelje v naročje moškega, ki vam ne more dati, kar si želite? Namesto da ga spreminjate, se raje posvetite sebi, počnite stvari, ki vas veselijo, tisti pravi pa bo že našel pot do vas.

Deli s prijatelji