SPROŠČENO

5 idej, kako preživeti prvi poletni dan

Objavljeno 21. junij 2011 13.42 | Posodobljeno 21. junij 2011 13.42 | Piše: M. F.

Poletni torek se je prebudil v soncu, zato ga izkoristite sebi v prid

Zgladite nesporazum s kolegom iz službe.
Prvi poletni dan, juhuhu! Sonce sije in toplota nas boža. Kako prvi poletni dan preživeti dobre volje in se počutiti  dobre volje ter se počutiti še bolje, če si privoščite kaj nenavadnega. Razbijte vsakodnevno rutino! Lažje boste pričakali dan, ko se boste predali poletnemu dopustovanju.

Prikličite pozabljenega prijatelja, ki ste ga spoznali na potovanju

Facebook in twitter kar vabita vaše prste, da natipkajo prijazno sporočilce ali pripnejo fotografijo, ki bo obudila spomine na poletno potovanje. Zavrtite kolo časa in obudite spomine na nekoga, ki ste ga spoznali na potovanju. Rutina bo v hipu razbita.

Naberite šopek poletnih rož
Na poti iz službe se ustavite na travniku in nekoga presenetite s šopkom poletnih cvetic. Zagotavljamo, da bo dobitnik šopka navdušen, kar se lahko prelevi v zanimiv konec dneva.

Rezervirajte odbito potovanje v nepoznano deželo
Še vedno ne veste, kam bi jo boste ucvrli, ko bo vsa Slovenija ob morju ali kje drugje? Hiter skok na spletno ponudbo počitnic v eksotičnih krajih lahko reši negotovost, kjer se boste sproščali letos. Bolj ko je neznano, boljše je.

Povabite kolega iz službe na ledeno kavo
Priporočamo, da povabite tistega, s katerim nista v najboljših odnosih in si želite, da bi bila. Prvi poletni dan je kot nalašč za glajenje nesporazumov ali odpiranje novih poglavij – tistih bolj optimističnih.

Otrokom zaupajte največjo norost iz vaše zakladnice spominov
Da ne boste mislili, da vas otroci še niso prebrali. Seveda jim je jasno, da ste ga tudi vi v mladosti pošteno lomili, zato je morda čas, da z njimi odkrito delite zanimivo dogodivščino. Skladno s starostjo otroka ocenite, do kam lahko seže vaša izpoved.
Deli s prijatelji