VODNIK

To so najboljši hoteli v Ljubljani in okolici

Objavljeno 04. avgust 2014 16.20 | Posodobljeno 04. avgust 2014 16.21 | Piše: STA, B. G.

Mednarodni vodnik po mestih je povabil svoje bralce k sodelovanju pri izboru najboljših hotelov, hostlov in drugih nastanitev v Ljubljani in okolici.

Bralci so hotele ocenjevali po prijaznosti, strokovnosti osebja, urejenosti sob, po raznoliki dodatni ponudbi in po kulinariki.

Uredniška ekipa In Your Pocket je skrčila nabor na sedem različnih kategorij. Za najboljši poslovni hotel so bralci izbrali Austria Trend Hotel, sledita Plaza in Birokrat. Za najboljši hotel srednjega razreda so izbrali Meksiko, sledita Ljubljana Resort in Bit Center, pri manjših hotelih pa je največ glasov med manjšimi hoteli dobila Adora, sledita pa Lesar Hotel Angel in Vander Urbani Resort.

Celica spet na vrhu

Za najboljši hostel so izbrali Celico, na drugem mestu je AdHoc, na tretjem Vila Veselova, naziv najboljšega garni hotela je letos pripadel Alo Rooms Vrbinc B&B, tik pred garni hotelom Pri Žabarju in Aparthotelom Vila Minka. Kollmann je bil najboljše ocenjen v kategoriji apartmajev in sob, sledita pa Tour AS in Meščanka.

Najboljši hotel zunaj Ljubljane je po oceni bralcev mednarodnega vodnika hotel Pri Cesarju B&B, na drugem mestu je Dvor Jezeršek, na tretjem pa Ambient.

Stran je obiskalo 5861 bralcev, glasovalo pa jih je 2980.

Deli s prijatelji