RAZGLED

Razkošno domovanje kreatorke Vere Wang

Objavljeno 18. avgust 2011 13.33 | Posodobljeno 19. avgust 2011 08.00 | Piše: P. J.

Stilsko dovršene hiše nad Beverly Hillsom se ne bi nihče branil

Razvajanje v lastnem spa centru
Vera Wang (62) velja za eno najbolj zaželenih modnih kreatork med hollywoodskimi nevestami. Najbrž že vsi komaj čakajo, da vidijo njeno zadnjo kreacijo, ki jo bo nosila na svoji sanjski poroki v soboto starleta Kim Kardashian (30).

Sanjsko domovanje

Kreatorka pa je svoje znanje in oblikovalske sposobnosti razširila tudi na preurejanje hiše v Los Angelesu, ocenjene na 6,3 milijona evrov. Razkošno domovanje Vere in njenega soproga Arthurja Beckerja (61), ki se ukvarja z gradbeništvom in podjetništvom, je stala nekaj več kot 60 milijonov evrov. Za nasvete o urejanju je Vera prosila tudi znanega arhitekta Steva Hermanna.

Pogled na mesto

Domovanje je na griču nad Beverly Hillsom, kar je pri njej zanimivo, pa je to, da so stene večinoma steklene. Zaradi oken zakonca ves čas uživata v čudovitem razgledu na mesto. Kot je značilno za večino zvezdnikov, imata tudi Vera in Arthur pred hišo bazen, ob njej veliko garažo, v njej pa štiri spalnice in štiri kopalnice. Notranji del je povezan s steklenimi stenami, tako da lahko v vsakem trenutku dnevna soba postane veliko dvorišče.

Prestižna oprema

Kreatorka in gradbenik pa se lahko pohvalita tudi z razkošnim kaminom in velikim plazemskim televizorjem. Stropi v hiši so visoki, sobno pohištvo je v naravnih in svetlih odtenkih kar dodatno odpre in poveča prostore. Zakonca pa se lahko pohvalita tudi z lastno topliško (spa) oazo.

Deli s prijatelji