DOM

Pustite se očarati

Objavljeno 11. februar 2013 12.30 | Posodobljeno 11. februar 2013 12.30 | Piše: P. K.

Prihaja pomlad in praznik zaljubljencev, zakaj ne bi tudi pri dodatkih za dom čutili pridiha romantike in vroče ljubezni.

Magneto je idealno svetilo za branje in nastavljivo s pomočjo okroglega magnetka.

Goreče, strastno, ljubeče … vse to in še več je rdeča. Za ljubljene smo izbrali nekaj idej, kaj jim poleg ljubezni podariti na najbolj romantičen dan v letu. Z dramatično stensko lučjo One For The Recession in namizno svetilko One From the Heart boste svojim ljubljenim podarili srce.

Obe je oblikoval kultni Ingo Maurer, in to že v osemdesetih in devetdesetih letih, a nista izgubili prav nič živosti in gorečnosti. Romantično vzdušje bo pričarala namizna dekorativna svetilka Coco oblikovalca Alda Cibica za italijansko podjetje Foscarini.

Iz istega podjetja je tudi namizno LED-svetilo Magneto, ki je na prvi pogled nekoliko bolj minimalistično, a je idealno za branje in nastavljivo s pomočjo okroglega magnetka, ki je lično vkomponiran v dizajn. V rdečem lahko izberete tudi blazino Diary Pillow iz Moooija ali pa podarite sliko pladenj The Lovebirds Tray oblikovalcev Ibride, ki bo ogrelo še tako neromantične duše. 

Deli s prijatelji