NASVETI

10 nujnih pripomočkov za poslovno pot

Objavljeno 29. junij 2014 17.15 | Posodobljeno 29. junij 2014 17.15 | Piše: B. G.

Let v poslovnem razredu na drug konec sveta se morda sliši glamurozno, a velikokrat so poslovne poti vse prej kot to.

Hitenje po letališčih, iskanje pravega leta, neskončne vrste varnostnih pregledov, skrb za prtljago, dolgo čakanje na vzlet in nepredvidljive vremenske razmere ... Vse to lahko še tako glamurozno poslovno pot spremeni v stresno potovanje, zato smo s pomočjo nekaj poslovnežev sestavili seznam stvari, ki so nujne za na pot in bodo olajšale posedanje na letališčih in letalih.

 1. Lahek, trpežen in funkcionalen eleganten poslovni kovček, v katerega ločeno spakirate prenosnik, obleke in potovalne pripomočke.
   
 2. Steklenička z vgrajenim filtrom za vodo bo prihranila veliko denarja in nepotrebnih poti, naravo pa bo obvarovala pred onesnaževanjem.
   
 3. Miniset za zdravila in prvo pomoč. Majhen in priročen paket potovalne lekarne, ki vsebuje vse od razpršila proti napadanju komarjev do zdravil za preprečitev glavobola zaradi turbulentnih letov.
   
 4. Rezervni komplet potovalnih oblačil s poudarkom na nogavicah in srajci, ker si boste ob preloženem letu in čakanju dolgo v noč zaželeli svežo srajco.
   
 5. Potovalna zobna ščetka in zobna krema v žepni velikosti, ker je prihod na letališče iz letala bolj osvežujoč.
   
 6. Osvežilni robčki.
   
 7. Set za manikuro, saj se potreba po škarjicah in pinceti pojavi ravno takrat, ko ju nimate pri roki.
   
 8. Pakirana instantna kava v potovalni skodelici bo prihranila čakanje v dolgih vrstah in s tem tudi čas ter denar.
   
 9. Zadnja številka priljubljene revije.
   
 10. Nadomestni polnilnik za telefon in tablico: majhen, priročen in na voljo vsakič, ko nastopi kriza po dolgih pogovorih, opravljenih med čakanjem na drugi let.
Deli s prijatelji