ZA MOŠKE

Vodnik za osvajanje

Objavljeno 07. februar 2013 21.10 | Posodobljeno 07. februar 2013 21.12 | Piše: M. F.

Duhovitost je lastnost, ki ženske vedno privlači, zato pokažite, da ji znate pričarati nasmeh na lice.

Da bi ji pokazali, da vam je všeč, se ni treba takoj odzvati na vsak njen klic in vabilo k druženju.

Čeprav imajo ženske rade komplimente, z njimi ne pretiravajte, pokažite, da vam je všeč, nikar pa ji ne podredite vsega svojega življenja. Želite še kakšen nasvet za osvajanje?

Včasih prevzemite pobudo

Ženske imajo rade moške, ki znajo prevzeti pobudo in jih ni sram pokazati, kaj si želijo in kaj jim je všeč. Zato ne čakajte, da bo ona začela pogovor, predlagala, v katero restavracijo bi šla in kakšno vino bosta naročila. Prav tako ni treba namigovati, da si želite še kakšen zmenek z njo. »Rad bi te ponovno videl, ti v soboto ustreza?« bo jasen znak, da ste polni korajže.

Duhovitost je zaželena

Če boste na zmenku sproščeni in boste nanj gledali kot na zabavo, so veliko večje možnosti, da boste svoji izvoljenki všeč. Ženske privlačijo moški, ki se radi šalijo tako na svoj kot na račun drugih. Četudi ste ljubitelji črnega humorja, se ne omejujte. Če ji boste znali priklicati nasmeh na lice, ste na dobri poti.

Ne pretiravajte s komplimenti

Neutemeljeno laskanje in obrabljene fraze bodo odgnale vsako. Povejte ji, da je lepa, da ima lepe oči in nasmeh – in to naj bo dovolj. Ne dovolite si ves večer razpredati, kako je najlepša ženska, kar ste jih spoznali (četudi je res), in ne uporabljajte drugih poetičnih izjav, sicer boste videti preveč patetični.

Pokažite privlačnost

Občasen dotik, vesel komentar ali šepet na uho bodo vsaki dali vedeti, da jo zanimate. Tako boste preprečili, da bi vas doživljala zgolj kot prijatelja. Seveda bodite diskretni in ne napadajte preveč očitno že na prvi kavi, sicer jo boste popolnoma odbili.

Ne dajte vsega takoj

Da bi ji pokazali, da vam je všeč, se ni treba takoj odzvati na njen sleherni klic in vabilo k druženju. Nikar ne zanemarite svojega družabnega življenja, da bi ji ugodili, in ne kličite je desetkrat na dan. S tem boste izzvali ravno nasprotni učinek od tistega, ki si ga želite. Tako ženske kot moški (žal prevečkrat) cenijo le tisto, za kar se morajo truditi, in ne tistega, kar se jim ponuja na dlani. Vključite jo v svoje življenje, vendar ji ga ne podrejajte.

Deli s prijatelji