ZAČARAN KROG

Vedno v slabih zvezah

Objavljeno 29. julij 2011 07.00 | Posodobljeno 29. julij 2011 07.00 | Piše: M. F.

Ključna je samozavest

Fotografija je simbolična
Moški zlahka prepoznajo žensko, ki je zanje pripravljena storiti vse, in seveda to izkoristijo

Počutite se, kot bi bili ujeti v začarani krog. Ko se zaljubite, bi za svojega dragega storili vse, ta pa vas na koncu zavrže kot staro krpo. Še niste slišali da dobra dekleta pridejo v nebesa, slaba pa povsod? Reklo, ki si ga velja zapomniti in s katerim se strinja tudi avtorica številnih člankov in priročnikov, namenjenih predvsem ženskam, Sherry Argov.

»Dobra dekleta imajo neprestano težnjo po tem, da bi partnerju ugajale in mu tako sporočajo, da je njihova sreča odvisna samo od njega,« pojasnjuje Argovova in dodaja, da je po razgovorih s številnimi pripadniki moškega spola prišla do sklepa, da ti zlahka prepoznajo dekle ali žensko, ki je zanje pripravljena storiti vse, in seveda to izkoristijo, na koncu pa izberejo takšno, ki je samozavestna, zna povedati, kaj misli, ter se postaviti zase in za svojo srečo poskrbeti sama. Na kaj torej velja pozabiti, ko boste spet zardevale?

Vedno moram biti popolna!

Če že vnaprej razmišljate, kaj in kako boste rekle, če ne želite, da vas vidi brez šminke in z razmršenimi lasmi, pozabljate, da moški ne iščejo popolne partnerice. Igrano obnašanje mu bo kmalu začelo presedati, saj je preveč popolno in predvidljivo. Le kdo ni raje v družbi nekoga, ki je spontan in že zato zanimiv.

Hitro se mu moram predati

Pogosto slišimo in beremo, da je seks najboljši način za osvajanje moškega. A za moške sta seks in ljubezen lahko popolnoma drugačni zadevi. Prvi vtis, če ga boste že po nekaj zmenkih pričakali goli, bo, da sodite med tiste, ki ne marajo biti oblečene v družbi moških, kar večini ni pretirano všeč (razen v specializiranih ustanovah).

Če mi kaj ni všeč, je bolje molčati


Že na začetku odnosa jasno izražajte svoje želje in se ne pretvarjate, da uživate v gledanju formule 1 ali nogometa, če to ne drži. Raje mu pokažite pravi jaz, naj vas ne bo strah povedati, kaj vas osrečuje in kaj spravlja v slabo voljo. Odkritost je najboljši temelj za srečo obeh.

Kar največkrat ga moram poklicati


Vi morda res menite, da mu je všeč, če ga neprestano kličete in mu sporočate, kje ste in kaj počnete. On pa bo to razumel kot preverjanje in omejevanje osebnega prostora. Večina moških tega ne prenese. Ste še vedno prepričane, da želite biti za vsako ceno dobre?
Deli s prijatelji