VROČE POLETJE

Uživajte, pa čeprav ste samski

Objavljeno 28. julij 2014 17.40 | Posodobljeno 28. julij 2014 17.42 | Piše: M. F.

V poletnih dnevih izkoristite svobodo in preprosto uživajte pod vročim soncem.

Če ste letošnje poletje še vedno (ali znova) samski, to izkoristite do popolnosti. Čeprav malce zavidate parom, ki se sprehajajo ob sončnem zahodu in si na plažah izmenjujejo poljube ter drug drugemu mažejo hrbte, lahko čare najbolj vročega letnega časa okusite tudi sami. Res bodo ti malce drugačni, a zato nič manj sladki.

Nikomur vam ni treba polagati računov

Nikomur ni treba pojasnjevati, kam greste, kdaj se vrnete, kaj boste počeli, s kom boste, zakaj ste oblekli tako kratko krilce in zakaj nosite opazna ličila. Čeprav je včasih stvari prijetno deliti, je neodvisnost ena od velikih prednosti poletnega samskega življenja.

Brez truda ste magnet za moške

Poletje je čas kratkih oblačilc, drznih kopalk in v vročih dneh je nešteto priložnosti za privabljanje moških pogledov – tako kot v poletnih večerih na premnogih zabavah. Sprostite se in uživajte poletje, kot da je vaše zadnje.

Okušanje nečesa novega

Vroči dnevi in sveži večeri ponujajo idealno priložnost za ponovno odkrivanje starih hobijev ali za spoznavanje novih dejavnosti. Bi se radi naučili smučati na vodi, skakati s padalom, plesati ali govoriti špansko? Poletno sonce vas bo navdalo z dodatno motivacijo, da uresničite svoje želje in načrte.

Spoznavanje novih ljudi

Vse leto je primerno za to, poletje pa vendarle ponuja vrhunec: koncerti, plaže, morje, izleti, narava. Vsak kraj je pravi za navezovanje stikov z ljudmi. Ne bojte se druženja, razširite obzorja, poznanstva in sklepajte nova prijateljstva (morda celo ljubezni).

Manj stresa

Preživljajte čas tako, kot si želite le vi sami. Brez slabe vesti objemite življenje in v svobodi zadihajte na polna pljuča.

Deli s prijatelji