PRAVE BESEDE

Tudi globok glas lahko povzroči hitro bitje srca

Objavljeno 29. november 2017 21.20 | Posodobljeno 29. november 2017 21.21 | Piše: K. G.
Ključne besede: glas seks

Namesto dolge predigre le nekaj pravih besed.

Nekatere ženske ne potrebujejo dolge predigre, da bi se ogrele za posteljne vragolije, ampak je dovolj že malenkost, da jim postane vroče in so pripravljene na potešitev.

Globok glas

Globok glas je očarljiv že sam po sebi, ima pa tudi pridih erotike, za katerim se skrivata moška moč in njegova energija. Dovolj je nekaj pravih besed, da se ženski zmehčajo kolena, zanimivo pa je, da raziskave kažejo, da ženski glas pogosto nima takšnega učinka na moške.

Nasmejani moški se zdijo ženskam manj privlačni kot namrščeni. In obratno.

Lepe roke

Ne govorimo samo o dlaneh, ampak tudi o mišicah, ki kipijo nad njimi. Negovan in telesno dobro pripravljen moški je hodeči afrodiziak, saj omogoča objem, v katerem se ženska lahko sprosti.

Namrščen pogled

Lepa dekleta ljubijo barabe in en sam samcat namrščen pogled lahko povzroči hitro bitje srca. Zakaj je tako, ni čisto jasno, raziskave pa jasno povedo, da se zdijo nasmejani moški ženskam manj privlačni kot namrščeni. In obratno.

Obleka

Obleka naredi človeka in naredi tudi moškega.

Hišna opravila

Delitev hišnih opravil je seksi. Moški, ki žensko po napornem delavniku preseneti s pomito posodo, lahko računa na to, da bo veliko bolj dovzetna za njegove želje in potrebe pa tudi veliko bolje razpoložena.


 

Deli s prijatelji