STIMULACIJA

Točka za nepozabni seks

Objavljeno 24. marec 2017 21.20 | Posodobljeno 24. marec 2017 21.21 | Piše: M. F.

Na delu telesa, ki velikokrat ostane pozabljen, je predel, ki pripomore k boljšemu seksu.

Na podplatih je točka, ki znatno pripomore boljši spolni izkušnji.

V številnih raziskavah se je že izkazalo, da so, zlasti za moške, stopala eden najbolj erotičnih delov ženskega telesa. Morda sami mednje ne sodite in prav zato o njih med seksi igricami ne razmišljate. A kot zatrjujejo poznavalci akupresure, se prav na njih skriva točka, ki še kako doprinese k boljši spolni izkušnji. Pritisk nanjo namreč sprosti mišice, ublaži napetost ter spodbudi pretok krvi in energije po telesu. Kombinacija teh učinkov pripomore k večji občutljivosti, živahnosti ter doprinese k večji spolni samozavesti tedaj, ko vse to najbolj potrebujete.

Kje se skriva

Točka se nahaja na podplatih pod sredincem, na začetku stopalnega loka, njeno stimulacijo pa lahko umestita v predigro. Na partnerjevo pritisnite s palcem ene roke, istočasno z drugo razvajajte njegovega korenjaka ali mu nudite oralno zadovoljstvo. Ves čas držite pritisk na točko levega ali desnega stopala, kasneje vlogi zamenjajta.

Občutek bo nedvomno izrazitejši, po pisanju portala acupressure.com lahko pritisk na to točko pomaga tudi pri impotenci.

Deli s prijatelji