PREPOVEDANO

Štirje stavki, ki jih ne smete izrekati goli

Objavljeno 11. december 2015 21.20 | Posodobljeno 11. december 2015 21.21 | Piše: M. F.

Pri dobrem seksu za negotovosti ni prostora.

Pozabite na zadrego in samo uživajte.

Drug pred drugim sta gola v najintimnejšem trenutku. Zlasti če je vajina zveza še sveža, ni nič neobičajnega, da sta v zadregi. Če je oseba prava, bo ta občutek sčasoma zagotovo izginil, se pa do tedaj nikar preveč ne obremenjujte s svojimi 'telesnimi pomanjkljivostmi'. Poglejte zato, česa nobena ženska ne bi smela izjaviti, kadar je pred svojim dragim gola. Kajti pri dobrem seksu za negotovosti ni prostora.

»Nikar me ne glej …«

Namesto tega razmišljajte drugače. Nekako takole: »Glej me. Vso. To je telo, ki ti bo zagotovilo veliko intimnosti, strasti in zabave. Trenutno ni nič pomembnejšega od mojega telesa. Vzemi ga povsem.«

»Sovražim svoje …«

Sami, ne mediji in modna industrija, določamo, kaj se nam zdi seksi in kaj ne. Če se boste prepričali, da ste poželjivi in zapeljivi, potem takšni tudi boste. Tako zase kot za svojega dragega. Namesto da se po nepotrebnem obremenjujete s premajhnimi dojkami in preveliko zadnjico, svoje telo sprejmite takšno, kakršno je, in z negativnimi komentarji ne ubijajte partnerjevega užitka.

»Tega ne želiš videti.«

Če boste pred svojim dragim skrivali posamezne dele telesa, ne boste dosegli nič drugega, kot da boste sebi in njemu uničili spolni doživljaj.

»Izklopi luč.«

Nekaj je, če si želite malce bolj pridušeno svetlobo, ki res lahko začini dogajanje. Če pa se želite skrivati v temi, je to povsem drugače. Ne bodite sramežljivi in se ne igrajte skrivalnic. Če vas nekdo obsoja na svetlobi, si vas ne zasluži niti v temi.

 

 

Deli s prijatelji