V POSTELJI

Šest znakov, da je dober ljubimec

Objavljeno 20. marec 2017 21.10 | Posodobljeno 21. marec 2017 10.27 | Piše: S. N.

Dobri ljubimci uživajo v vsem, kar jim življenje dobrega ponudi.

Tam spodaj bodite nežne.

Čeprav se knjige ne ocenjuje samo po platnicah in moškega ne samo po obleki, bomo tokrat naredili izjemo in izpostavili znake, ki izdajajo, da se v postelji izkaže.

1 Način govorjenja

Moški, ki govori enolično in brezbarvno, ne izžareva toliko entuziazma kot tisti, ki svoje govorjenje energično podkrepi z obrazno mimiko in gestami. Če ne gre za pretiravanje, so slednji veliko bolj živahni med rjuhami, ne prenesejo dolgčasa, pripravljeni so eksperimentirati in se radi zabavajo. V postelji pričakujejo enako od partnerice, vendar so se pripravljeni potruditi za njen užitek.

2 Gurman

Dobri ljubimci naj bi znali uživati v vsem, kar jim življenje dobrega ponudi, sem pa poleg ljubezni spada tudi hrana. Dober apetit običajno izdaja tudi velik libido, zato opazujte moškega pri jedi – kako si ponese hrano k ustom in kako uživa v njej, hrana je tudi energija, je volja do življenja. Preverite še, ali vaš moški rad poskuša nove jedi, in bodite pozorni na izbiro jedi – zelo začinjene kažejo na strastnega ljubimca, pusta hrana na takšnega, ki mu primanjkuje domišljije, vsekakor pa vas gurman med rjuhami ne bo razočaral.

3 Način sedenja

Moški, ki ga ženska zanima, se bo usedel nasproti nje, da bo lahko imel z njo ves čas očesni stik, jo opazoval in se ji posvečal, zato mu je popolnoma vseeno, ali preostalim kaže hrbet, njega drugi tako in tako ne zanimajo. Če pa si izbere sedež, s katerega vseskozi opazuje tudi okolico, torej ocenjuje mimoidoče dame, pomeni, da svoji ženski ni stoodstotno posvečen, kar se lahko ponovi v postelji, ali pa je lahko nagnjen k nezvestobi, saj je to način, kako potrjuje samozavest.

4 Poljubljanje

Poljubljanje je izjemno pomemben del ljubljenja in veliko pove o tem, kaj žensko čaka v postelji. Ženska, ki se rad poljublja s svojim moškim, bo najverjetneje tudi uživala v seksu z njim, če pa ji poljubljanje ni prijetno, oziroma se moški ne poljublja tako, kot si ona želi, je to lahko alarm, da bo med rjuhami razočarana. Moški, ki drži njeno glavo med poljubljanjem, je strasten in globok ljubimec, ki si želi njeno popolno pozornost. Če moški na prvem zmenku ne vztraja pri poljubu, to lahko pomeni, da je omahljivec, lahko pa, da je predan ljubimec, ki ve, da se splača počakati na užitek.

5 Družabnost

Moški, ki so bolj odprti in bolje komunicirajo v družbi, se tudi seksualno lažje in hitreje povežejo z žensko, ki jih privlači. Nimajo treme in težave z navezovanjem stika, pokažejo iskreno zanimanje zanjo in, če je le mogoče, uporabljajo šale pri osvajanju, saj moškemu ogromno pomeni, če se ženska smeji njegovim štosom. To pa nikakor ne pomeni, da so tihi moški slabši ljubimci, potrebujejo le nekoliko več časa, da se sprostijo, potem pa glejte, kako tiha vode bregove dere.

6 Dotikanje

Če moški izkoristi vsako priložnost, da se dotakne ženske, ker mu je všeč in ker bi rad, da se z njim dobro počuti, bo najverjetneje tudi med rjuhami pozoren ljubimec, ki mu bo njen užitek prav tako ali pa še bolj pomemben kot njegov. Če jo nenehno drži za roko in preplete prste z vašimi, to kaže na strast, lahko pa tudi na zvestobo ali posesivnost. Res dober ljubimec ne bo nikoli izpustil priložnosti, da ženski z dotikom pove, česar se z besedami ne da.

Deli s prijatelji