ZA ZAČETNIKE

Šest namigov za začetnike svingerstva

Objavljeno 27. marec 2017 22.30 | Posodobljeno 27. marec 2017 22.30 | Piše: K. G.
Ključne besede: svingerstvo

Tudi v svingerstvu je lahko gneča.

Največ zanimanja je za seks v troje (fotografija je simbolična)

Nekateri pari so za vroče, kar lahko pomeni tudi to, da so v spalnico poleg partnerja pripravljeni spustiti še koga drugega. Če vam je ideja všeč, vam ponujamo nekaj namigov, kako jo uresničiti.

1. Razlog

Da lahko o svingerstvu sploh razmišljate, potrebujete partnerja, s katerim se boste o tem najprej pogovorili in mu razkrili svoje fantazije. Lepo je, če sta takoj na isti valovni dolžini, še bolj pomembno pa je, da so stališča obeh jasna in iskrena. Tu ne gre za delanje uslug partnerju, ampak za obojestranski užitek.

2. Meje

To je verjetno najbolj pomembna reč pri svinganju, kajti meje pomenijo vse. Kjer držijo, tam vlada zaupanje med partnerjema, zato je še posebno pomembno, da jih določite, preden se spusite v avanturo. Saj jih lahko po potrebi spreminjate in prilagajate, vendar v dogovoru s partnerjem in nikoli na lastno pest, ker lahko sicer vse uničite.

3. Zasebnost

Slovenija je dežela, kjer se tako rekoč vsi poznajo, zato ideja o tem, da bi najprej poskušali poiskati par na spletu, sploh ni tako slaba. Vedite pa, da je tako na spletu kot v resničnem življenju pomembna iskrenost. Ni treba nositi srca na dlani, vendar pa bodite to, kar ste.

4. Podrobnosti

Svingate lahko na številne načine; lahko imate družinske prijatelje, s katerimi počnete skupaj tudi to, lahko pa se odpravite na luksuzne zabave, kjer spoznate popolnoma nove ljudi. Izbira je neskončna, vedno pa se najbolje izkaže iskrenost s kančkom previdnosti.

5. Uvodni sestanek

Ko ste tako ali drugače našli par, ki vam je všeč, je dobro, da se spoznate, greste skupaj na kavo, pokramljate in tako hitro ugotovite, ali je med vami kemija ali ne. Dajte ljudem priložnost, a če veste, da vam nekdo nikoli ne bo všeč, brez slabe vesti poiščite drugega. Privlačnost mora biti!

6. Življenjski slog

Ali boste odkrito zaživeli kot svinger ali ne, je povsem vaša odločitev, ki pa lahko vpliva na vaše življenje, res pa je, da naj bi bilo svingerstvo nekaj zabavnega in neobremenjujočega, kar ni vedno izvedljivo. Kakor koli že, v trenutkih, ko svingate, si dajte duška! 

 

Deli s prijatelji