ČUSTVA

Šest malenkosti, zaradi katerih se vedno znova zaljubi

Objavljeno 16. april 2017 22.00 | Posodobljeno 16. april 2017 22.09 | Piše: M. F.

Vedno, ko ga uspete nasmejati ali mu nudite podporo, se njegovo srce omehča.

Zgolj vaša prisotnost je zanj včasih dovolj da spozna, kako neprecenljivi ste.

Res je, da začetna zaljubljenost sčasoma izgine in preraste v ljubezen, a vendar je tudi prijeten ščemet v drobovju mogoče obuditi. Poglejte, kdaj se on vedno znova zaljubi v vas ne glede na to, kako dolgo sta že skupaj.

Ko ga nasmejete

»Moški, ki nasmeje žensko, zlahka osvoji njeno srce,« je nekoč dejala Marilyn Monroe. Enako velja tudi obratno. Na obraz priklicati nasmeh ali iz grla zvabiti gromek smeh je nekaj najlepšega, kar lahko za nekoga storite. Zlasti če je to vaš dragi.

Ko zaspite naslonjeni na njegovo ramo

Videti drago, kako mirno spi naslonjena na njegovo ramo, je zanj posebno prijeten prizor, zaradi katerega se mu vedno znova omehča srce.

Ko skupaj v postelji (ali kje drugje) preživita ves dan

In vama ni prav nič dolgčas. To se zgodi redko, a vedno znova, ko vama to uspe, spozna, kako močno je zaljubljen v vas.

Ko se po daljši ločitvi srečata

Morda je bil kdo od vaju na službenem potovanju, na obisku pri družini ali pa odstoten zaradi tretjega razloga. Ne glede na to, zakaj sta bila ločena, se bo znova zaljubil v vas, ko vas bo po daljšem času znova uzrl.

Ko ste ob njem, kadar vas potrebuje

Kadar ima težave na delu ali ga muči kaj drugega. Vsak moški ceni, če v težkih trenutkih njegova izvoljenka stoji ob njem. Morda vas ne bo neposredno vprašal za pomoč, a vaša prisotnost mu bo ogromno pomenila.

Ko se spreta in tudi pobotata

Večina parov prej ali slej dojame, da razmerje samo po sebi ne deluje in da se je za uspešno treba truditi. Noben spor ni prijeten, a če težavo rešita, pomeni, da sta oba pripravljena graditi partnerski odnos. Ta zavest nedvomno poglobi njegova čustva do vas.

Deli s prijatelji