ZAČIMBE

Seksi malenkosti, ki ga bodo povsem obnorele

Objavljeno 06. december 2017 21.30 | Posodobljeno 06. december 2017 21.30 | Piše: M. F.

S pravim pristopom ga lahko pripeljete na sam rob norosti.

Tisto, kar je očem prikrito, a vendarle opazno, še kako podžiga domišljijo.

Veste, s čim ga tako obnoreti, da bo komaj čakal, da oba odvržeta krpice? Občasno ga presenetite s katero od naslednjih začimb in zagotovo boste vajino spolno doživetje ponesli na povsem novo raven. Začnite še danes.

Nanesite rdečo šminko

Čeprav ta ni vaša najljubša barva, ga lahko presenetite. Nedvomno ličilo ne bo ostalo neopaženo, saj je za moške prav rdeča šminka izjemno seksi. Če ji boste dodali še zapeljiv nasmeh, dvoumne pripombe ter zapeljive gibe, bo vaša misija več kot uspešna.

»Pozabite« spodnje hlačke

In mu, ko bosta na večerji, v avtomobilu ali na koncertu namignite, da ste brez njih. Že sama misel na to, da pod hlačami, ali še bolje pod krilom, ne nosite ničesar, ga bo pripravila do tega, da bo razmišljal samo o tem, kako bo, ko bosta končno sama.

Oblecite ozko športno opremo

Zlasti če se redno ukvarjate s športom. Ali še bolje, če tečeta skupaj. Ne mislite, da ga bo vaš znoj motil tedaj, ko bo končno dobil priložnost, da ozko trenirko, ki poudarja vaše obline, sleče z vas.

Oblecite seksi spodnje perilo

In to ne samo spodnjic in modrčka. Mislite širše: korzet, samostoječe nogavice, podvezice … Eksperimentirajte. Ženska v spodnjem perilu je eno, ženska v zapeljivem spodnjem perilu pa nekaj povsem drugega. Kaj torej še čakate?

Pošljite mu video

Čeprav niste najbolj naklonjeni snemanju in pošiljanju pikantnih sporočil, ga presenetite in mu pošljite seksi sporočilce. Komaj bo čakal, da se srečata ter udejanjita vaše in njegove poredne misli.

Bodite glasni v postelji

Omogočite mu to veselje in naj sliši, kako, medtem ko vas pelje proti vrhuncu, uživate. Sprostite se maksimalno, saj je prav to eden od načinov, ki bo v njem še dodatno dvignil raven strasti.

Presenetite ga

Včasih je dovolj čisto malo. Presenetite ga z večerjo v dvoje ali dobrim vinom, povabite ga na zmenek. Spogledujte se z njim in namigujte na to, kaj vse ga še čaka.

Nosite nekaj, kar diskretno razkriva vaše telo

Tisto, kar je očem prikrito, a vendarle opazno, še kako podžiga domišljijo. Pokažite mu nekaj, a ne preveč. Obnašajte se nedolžno in razigrano tedaj, ko se sklonite pred njim v majčki, pod katero nimate modrčka, ali v hlačah, skozi katere je videti vaše obline.

Masturbirajte pred njim

Le težko bi našli kaj bolj učinkovitega kot je za moškega pogled na partnerico, ki se samozadovoljuje pred njim. Privoščite mu to izkušnjo. Sprostite se kar najbolj in nato še skupaj okusita vse užitke. 

Deli s prijatelji