VROČI VEČERI

Sedem pravil poletnih avantur

Objavljeno 06. avgust 2014 22.30 | Posodobljeno 06. avgust 2014 22.30 | Piše: M. F.

Ohranite svoja merila, ne zapletajte se s prijateljem, imejte realna pričakovanja ter se na koncu dopusta poslovite.

Plaža, morje, topli večeri, prijetna glasba, koktajli in sproščenost nedvomno pripomorejo k temu, da se srce hitro zagreje in spusti v vročo avanturo. Če se letos obeta tudi vam, spoznajte sedem ključnih pravil, ki jih pri poletnih ljubeznih velja upoštevati.

Ohranite svoja merila

Raziskave kažejo, da je več kot 75 odstotkov posameznikov izkusilo čar poletne avanture, samski pa v njej pogosto vidijo možnost za iskanje prave ljubezni. A kljub temu ne hitite vanjo na vrat na nos in ne spuščajte svojih kriterijev samo zato, ker se vam je ponudila priložnost. Ohranite svoja merila, sicer bo vroča romanca na koncu imela grenak priokus.

Bodite iskreni

Če menite, da bo poletna avantura resnično samo to, bodite do druge strani iskreni in ji to povejte. Podrobnosti o sebi zadržite zase in ne obljubljate preveč. Seveda pa prav tako mero poštenosti pričakujte tudi od vašega izbranca oziroma izbranke.

Ne s prijateljem

Če gre za nekoga, ki ga srečujete vsak dan ali celo za prijatelja, dobro razmislite, ali se je resnično pametno spustiti v poletno avanturo. Tako početje namreč lahko kasneje v vaše življenje vnese veliko nelagodja in razočaranja.

Ne pričakujte preveč

Počitniška romanca se po navadi ne ohrani. Čeprav obstajajo primeri, ko se res razvije v nekaj več, se vanjo raje spustite z realnimi pričakovanji. Tako boste na koncu morda prijetno, nikakor pa ne neprijetno presenečeni.

Zaščitite se

Najbrž ni treba posebej poudarjati, da je varnost tudi (ali zlasti pri poletnih avanturah) na prvem mestu. Predajajte se torej zgolj in edino varnemu seksu.

Bodite spontani

Poletna avantura je idealna priložnost, da pozabite na stroge družbene norme, ki jim sledite vsak dan. Privoščite si spontanost, skupaj s simpatijo preizkušajte novosti in zbirajte lepe spomine.

Razidita se v lepem tonu

Ne izginite brez sledu, pač pa se po izteku dopusta lepo poslovite in zahvalite za lepe trenutke. Tako boste zaprli to poglavje življenja in si morda dali priložnost, da ohranita stike. Če si seveda tega želita oba ...

Deli s prijatelji