DOMIŠLJIJA

Sedem najpogostejših moških spolnih fantazij

Objavljeno 18. december 2017 21.20 | Posodobljeno 18. december 2017 21.21 | Piše: M. F.

Značilne so za mnoge.

Nadzor nad partnerico je za mnoge moške močan afrodiziak.

Spolne fantazije so različne, obstaja jih pisana paleta in vsakomur se včasih priplazijo v misli. A vendar so ene pogostejše od drugih. O čem največkrat sanjajo moški?

V troje

Seveda naj bi tretji član bila članica. Imeti v postelji poleg svoje še eno žensko, so sanje mnogih. Čeprav jih je po drugi strani malce strah, kako bi zadovoljili obe, če bi se njihova fantazija uresničila.

Dominacija

Nadzor nad partnerico in njeno popolno podrejanje je za mnoge moške močan afrodiziak. Njene potrebe bi bile postranskega pomena. Misel na moč, ki bi jih tedaj, ko bi bila ona privezana na posteljo, prevzemala, je zanje neprecenljiva. 

Ona glavna

Druga, prav tako prijetna skrajnost: ženska, ki bi v postelji povsem prevzela nadzor in se prelevila v zahtevno domino. Fantazija, ki se pogosto pojavi v mislih moških na vplivnih položajih, saj bi z njeno pomočjo vsaj za nekaj trenutkov lahko izpustili vse vajeti iz rok in se samo prepustili užitku.

Uporaba spolnih igračk

Morda zaradi tega, ker prinašajo drugačne užitke, morda zato, ker jih zanima, kako se na dražljaje z njimi odziva njeno ali njegovo telo, morda zato, ker začinijo seks. Kar koli je razlog, veseli bi bili, če bi jih z drago pogosteje uporabljala.

Opazovanje drugih

63 odstotkom moških pravo spodbudo pomeni že misel, da bi opazovali, kako seksa drug par. Ne zato, ker bi se mu radi pridružili, temveč zato, ker bi radi uživali v pogledu na nekoga drugega. Zlasti če je ženski del para njihova draga.

Seks z neznanko

Še ena priljubljena fantazija. Naključna ženska na zabavi, na počitnicah, v baru, ki jo odpeljejo domov in ji pokažejo, kaj zmorejo in znajo. Neznanka je vedno skrivnostna, zato je seksi in privlačna.

Igranje vlog

V vlogi igralke je ona, opravljena v medicinsko sestro, neusmiljeno odvetnico, naivno šolarko ... To so njegove fantazije. Le redko pa sanja o tem, da bi s kostumom svojo drago razveselil sam. Raje se pusti presenetiti.  

Deli s prijatelji