MED RJUHAMI

Povej mi, kaj delaš, in vem, kako seksaš

Objavljeno 09. julij 2011 16.03 | Posodobljeno 09. julij 2011 16.03 | Piše: M. F.

Je seks povezan s poklicem?

Umetniki vztrajno iščejo močno čustveno povezanost, ki pa je pogosto ne najdejo, zato so večni iskalci
Pretirano bi bilo trditi, da izbira poklica popolnoma determinira spolno življenje posameznika. Da pa poklic lahko vpliva na obnašanje v postelji in seksualne prioritete, bi najbrž lahko rekli. S predhodno trditvijo se je poigrala tudi ena od raziskav. Izbira tistega, česar ste se v življenju odločili početi ima, vsaj glede na njene izsledke, neposreden vpliv na spolne želje.

Upravitelji in direktorji, ki so na svojem delovnem mestu navajeni nadzorovati svoje zaposlene in jih, kadar je treba, brez dlake na jeziku okarati, morajo biti objektivni in hladni. Pogosto zato izgubijo stik s čustvi tudi v ljubezenskem življenju, seks je zanje često zgolj fizično dejanje.

Politiki in javne osebnosti so pogosto tisti, ki hitro menjavajo svoje spolne partnerje, saj z nobenim prav dolgo ne zdržijo. Pri seksu so večinoma površni in med njim z mislimi popolnoma drugje. Pomemben jim je le lastni užitek, obojestranskemu zadovoljstvu pa ne posvečajo pretirane pozornosti. 

Odvetniki, zdravniki in psihologi so že po naravi pozorni do ljudi in to svojo lastnost prenesejo tudi v spolno življenje. Iz previdnosti skoraj nikoli ne prevzemajo pobude, v postelji pa jim največ zadovoljstva prinese užitek partnerice ali partnerja.

Umetnikov
je običajnega seksa groza. Vztrajno iščejo močno čustveno povezanost, ki pa je pogosto ne najdejo, zato so večni iskalci. Kar se kaže v tem, da hitro skačejo iz zveze v zvezo. Seveda je povsem jasno, da gre za izjemno splošno oceno družbenih skupin.

In čeprav se z navedenimi ugotovitvami ne strinjate, boste morali priznati, da so pripadniki nekaterih skupin dokaj dobro ocenjeni!
Deli s prijatelji