POVEZANOST

Po pasje ali stoje

Objavljeno 17. december 2017 21.30 | Posodobljeno 17. december 2017 21.30 | Piše: A. S.

Kaj vajin najljubši položaj v spolnosti pove o vaju.

Če sta najbolj zadovoljna z misijonarskim, sta tudi sicer kot eno. FOTO: Guliver/Thinkstock

Je za vaju pomembna romantika in bližina ali sta drzna in samosvoja? Položaj v spolnosti, ki vama je najbolj ljub, menda nakazuje, koliko sta kot partnerja povezana, in celo, ali ima vajina zveza prihodnost.

Če sta oba najbolj zadovoljna z misijonarskim, sta tudi sicer kot eno: drug drugemu dokončujeta stavke, čutite, kaj se dogaja s partnerjem, tudi ko nista skupaj, občutek imate, da se od nekdaj poznata. Po drugi strani sta predvidljiva, o tem bi najbrž znali katero reči vajini bližnji in prijatelji.

Pasji pomeni, da sta v javnosti poosebljenje romantike, v postelji pa drzna in samozavestna. Vajin odnos je popolna kombinacija ljubezni in poželenja, občutek bližine, ki ga imate med akcijo, vas spremlja še ves naslednji dan, ena od vajinih najljubših dejavnosti pa je najbrž – seks.

69 pomeni, da sta povezana, počutita se enakovredna in se spoštujeta.

Če vam je ljubo stoje, vaju okolica vidi kot zelo aktiven par z dolgim seznamom skupnih želja, vajina navdušenost nad življenjem pa se kaže tudi v postelji. Tudi tam sta oba izjemno aktivna in se ustavita pri več položajih, v vsakem se kar najbolje potrudita, najpogosteje pa se strastem predajata stoje – aktivno in intimno.

Kavbojski položaj pomeni, da se do svojega moškega vedete kot do kralja, on pa se dobro zaveda, da ste vi vodja v vajinem odnosu. V spalnici ste dominantni, samozavest črpate iz spoznanja, da vas moški vedno podpira in vam daje vedeti, da ste preprosto najboljša ženska. Globoko si zaupata in znata drug drugemu pričarati užitke. Obrnjeni kavbojski: če najpogosteje končata tako, da ženska sedi na moškem in je obrnjena proti njegovim nogam, imata morda težavo, položaj namreč prinaša najmanj bližine in lahko pomeni, da nista dovolj čustveno povezana. Poleg tega gre za pasivno pozo, ki od vaju ne zahteva veliko truda. Morda bo treba popestriti spolno življenje, za začetek s katerim drugim položajem.

Žlička pomeni, da sta s spolnim življenjem zadovoljna, zavedata se, da je treba upoštevati partnerjeve želje in pripomoči k vzburjenju drugega, znata poskrbeti tudi vsak zase. Pari, ki najpogosteje seksajo v žlički, so si zelo blizu in obožujejo dotike, božanje in ljubkovanje.

69: povezana sta, počutita se enakovredna in se spoštujeta. Okolica vaju ima morda za malce domišljava, saj vaju ni strah ali sram pokazati drugačnega načina razmišljanja, v vajini spalnici pa velja načelo daj in vzemi – in to hkrati.

Pod prho: zelo sta zaposlena, kajne? Služba, srečanja, dogodki, kavice, večerje in še veliko drugega zapolni vajin teden, mečkanje med rjuhami pač ne pride v poštev. Si pa znata utrgati nekaj minut za hiter, a zadovoljujoč seks pod prho.  

Deli s prijatelji