MOŠKI, POZOR

Pet razlogov, zakaj sovraži oralni seks

Objavljeno 18. december 2015 21.20 | Posodobljeno 18. december 2015 21.21 | Piše: M. F.

Ker ji preveč zavzeto pomagate, ker ji ne vračate pozornosti ...

Za to, da ona noče nižje, ste najbrž krivi sami.

Je ne morete prepričati, da bi se vam spustila pod pas? Morda ste si za to, da zavrača oralni seks, krivi čisto sami. Poglejte, kateri so najpogostejši razlogi, zaradi katerih ga sovraži.

Preveč ji pomagate

Največ žensk se pritožuje, da jim partner preveč močno potiska glavo gor in dol. Čeprav je v pornofilmih res pogosto videti, da moški ženski na takšen način »pomaga«, njej ni prav nič všeč, da z njeno glavo ravnate kot z žogo. Namesto tega jo raje pohvalite, ko bo ujela gibe, ki so vam všeč, in ji povejte, kako lepa je tedaj, ko vas takole crklja.

Ne opozorite je

Le redke so ženske, ki rade v grlu nepričakovano začutijo izbruh tople tekočine. Nekatere sperme nočejo pogoltniti, druge bi rade le vedele, da prihaja. V vsakem primeru jo je prav opozoriti, da boste ejakulirali. 

Ni povračila

Veliko moških je prepričanih, da jim oralni seks preprosto pripada, na to, da bi kdaj tudi sami pokazali jezične spretnosti, pa sploh ne pomislijo. Če ji sami ne bi privoščili kaj takšnega, ne pričakujte od nje, da bo vsa ekstatična, ko se bo zahotelo vam.

Kaj pa vaša urejenost?

Sramne dlake nimajo prijetnega vonja. Košato, neurejeno gnezdo prav tako na pogled ni nič kaj privlačno. Vsaj ne za ženske. Malce urejenosti ali celo popolno britje intimnega predela bo morda spremenilo njen odnos do oralnega seksa.  

Prepočasni ste

Ni ravno užitek, če potrebujete 10 ali več minut, da doživite orgazem. Dolgotrajna ročno-ustna obdelava je vse prej kot prijetna. Raje si zato pred samo akcijo privoščita malce daljšo predigro. Če pa vas je že imela v ustih, ji privoščite oddih in masturbirajte sami ali pa naj se ona zadovoljuje pred vašimi očmi.

Deli s prijatelji