TELEFONSKO

Odkrivanje fantazij in prebujanje strasti

Objavljeno 07. marec 2013 21.30 | Posodobljeno 07. marec 2013 21.30 | Piše: M. F.

Telefonski seks je odličen za zveze na daljavo ali zgolj za popestritev razmerja.

Naj vroč pogovor postane okno v misli vašega dragega.

Moški obožujejo, ko jim na drugi strani zveze šepeta vroč glas, že zgolj omemba sogovornice, da ima na sebi le seksi hlačke in modrček, pa je dovolj, da se v njih  prebudi najbolj divja domišljija.

Kar 85 odstotkov predstavnikov močnejšega spola sanjari o takih pogovorih, je pokazala raziskava britanske različice časopisa Cosmopolitan, telefonski seks pa je idealen tudi za bolj sramežljive. Začnete lahko s preprostim vprašanjem, kaj imaš na sebi, v preostanku pogovora pa se osredinita na dihanje in seveda besede. Ko premagate prvo zadrego, bodite kar najbolj zgovorni in podobno opišite, kaj zamuja, ker ni v vaši bližini.

Priložnost za razkritje

Vroča šepetanja so idealen način, s katerim lahko partnerju opišete, česa si pri seksu dejansko želite. Ko pogovor končata, mu pošljite še začinjeno sporočilo ali fotografijo. Pri zvezah na daljavo je to odlična priložnost za ohranjanje strasti, pri običajnem razmerju pa za popestritev dogajanja med rjuhami.

Česa si želi on

Ne samo da s telefonskim seksom lahko razkrijete svoje krite želje, prav tako boste spoznali, česa si v postelji želi partner. Tako tak pogovor postane okno v misli vašega dragega.

Bodite prepričani vase

Ena od najbolj pomembnih stvari pri takem pogovoru je prepričanje vase in zaupanje v osebo, s katero se vanj spuščate. Le z nekom, ki mu popolnoma zaupate, namreč lahko delite svoje najbolj skrite fantazije. Če niste povsem prepričani o svojih ali njegovih občutkih, se bodo zadeve morda obrnile v napačno smer.

Čim bolj podrobno, tem bolje

Ko gre za telefonski seks, štejejo detajli. Z njimi boste pred njegovimi očmi ustvarili popolno sliko. Povejte, kje natanko si želite, da bi bila, kaj bi radi počeli in seveda kaj imate na sebi, kje so vaše roke in v mislih vaše ustnice prav v trenutku, ko govorita po telefonu, saj vaju ločuje velika razdalja ali zgolj vrata med dvema prostoroma stanovanja.

 

Deli s prijatelji