ŠE BOLJ VROČE

Njenih 10 erogenih con

Objavljeno 26. februar 2013 21.20 | Posodobljeno 26. februar 2013 21.21 | Piše: M. F.

V iskanju užitka pogosto zanemarimo erogene cone, kot so tilnik, medenica in dno hrbta.

Mnogi ne vedo, da je hrbet močna erogena cona.

Moški med predigro običajno največ pozornosti namenjajo ljubimkini zadnji plati, prsim in njenemu mednožju, čeprav je tudi drugje na njenem telesu ogromno živčnih končičev in centrov za užitek. Naj vas opomnimo, katerim predelom se ne izogibajte.

Lasje

Masaža lasišča s krožnimi gibi ali nežno mršenje las s prsti sprosti napetost, seveda če vam ne bo težila, da ji mastite lase, in vam izmikala glavo ...

Tilnik

Po masaži lasišča se s prsti sprehodite po vsej dolžini zadnje strani vratu. Če jo boste na ta del še nekajkrat nežno poljubili, bo učinek občutno večji.

Ključnica

Lepo izražena ključnica je privlačna na pogled, zato ni slaba ideja, da pokažete, kako močno cenite njeno lepoto. Počasi ji odmaknite majico in se ji posvetite. Z ustnicami potujte po njej. Tudi med odnosom samim se vračajte na to področje, kjer prav tako prebiva sladko pričakovanje.

Dno hrbta

Izjemno občutljiv predel, dotik tega mesta pa ima še dodatno sporočilo. Če sta v družbi, se nežno (ali moramo posebej opozoriti, da diskretno?) dotaknite spodnjega dela njenega hrbta (križa) in ji dokažite, da se vas ne bo zlahka odkrižala. Ko sta sama, se po njem sprehodite s poljubi, da ji bo jasno, kako si jo želite.

Kolena

Po krivici zanemarjen del telesa. Nežni dotiki po notranji strani kolena poženejo kri po žilah. Če sta v javnosti, so lahko ti dotiki odlična predigra in znak, da ste ravno prav poredni.

Dlani

Ljudje ne razmišljajo, da so dlani erogena cona. Nežno polzite po njih s končiči prstov vse do korena dlani. Nato nadaljujte masažo in zaključite s kavalirskim poljubom na zunanjo stran dlani.

Ušesa

Poljubi in rahli ugrizi v ušesa pospešijo srčni utrip in prikličejo mravljince v vse telo. Mehka koža in hrustanec sta prepolna občutljivih živcev, zato se temeljito posvetite temu predelu, kar pa nikakor ne pomeni, da ga morate natopiti ali celo utopiti s svojo slino.

Stopala

Masaža stopal velja za izjemno intimno početje. Po napornem dnevu z njo pokažete, da vam je mar zanjo. Vzemite losjon in ji po kopeli zmasirajte stopala. Nedvomno vam bo hvaležna.

Medenica

Področje okolčja je zelo občutljivo, saj je koža na njih tanka, med dotiki pa boste v skušnjavi, da ne bi zašli nižje, tudi sami. Začnite z nežnimi dotiki s prstnimi blazinicami in postopno vključite celotne dlani. Vključite poljube in ... Menda ne pričakujete od tod naprej še dodatnih navodil?

Notranja stran beder

Kdaj se boste povsem približali njenemu najintimnejšemu področju, je vprašanje. ki si ga zastavlja. Zavlačujte, kolikor je le mogoče, in med poljubi uporabljajte tudi svoj radoživi jezik ...

Deli s prijatelji