MOLK

Njegove štiri največje skrivnosti

Objavljeno 08. november 2015 21.00 | Posodobljeno 08. november 2015 21.00 | Piše: M. F.

Pod hladno zunanjostjo se skriva vsebina, ki je zlepa ne bi spustil na plano in jo vešče skriva pred svojo izvoljenko

Včasih on raje molči ...

Ste v zvezi z nekom, ki težko kaže čustva in jih raje skriva pod masko hladne zunanjosti? To še zdaleč ne pomeni, da jih nima in da mu niste mar. Res pa je, da ga je malce sram pokazati svoje občutke. Kajti boji se, da bi zaradi njegove ranljivosti menili, da je premalo možat. Kaj prav zato večina moških skriva?

Rad nekomu pripada

Naj deluje še tako hladno in zadržano, vesel je, da je v vlogi partnerja, moža, zaščitnika. Rad ima ta občutek pripadnosti in tudi dejstvo, da ga nekdo čaka doma in da je za nekoga zelo pomemben. Šele tedaj se namreč počuti izpopolnjenega, pa čeprav kdaj med prijatelji nad svojo zvezo in seveda izvoljenko tarna.

Ne mara igric

Zlasti ne takšnih z njegovimi občutki. Ne hlinite ledene kraljice, če vam je všeč, in ne pretvarjajte se, da je vse v najlepšem redu, če ni tako. Ljubosumne scene in drame prav tako niso pri moških prav nič priljubljene. Veliko raje imajo jasno in odprto komunikacijo in se ne igrajo radi z dešifriranjem vašega nenavadnega obnašanja. Torej brez igric in z besedo na dan.

Ceni mnenje prijateljev

Če menite, da imajo pristen odnos s prijateljicami samo ženske, ste v veliki zmoti. Tudi moškim prijatelji veliko pomenijo. Ne zgolj tedaj, ko je čas za zabavo in pijančevanje, ampak tudi, ko potrebujejo mnenje o kakšni življenjski zagati. Ne zato, ker vaše ne bi bilo dobro, temveč zato, ker je mnenje prijateljev podano z drugačnega zornega kota.

Strah ga je, da bi vas izgubil

Je povsem prepričan vase in vajin odnos ter zato miren in hladen? Ne zato, ker bi mu bilo vseeno, ampak zato, ker noče pokazati, da ga je v resnici strah tega, da bi dekle, ki mu je všeč, iz takšnega ali drugačnega razloga izgubil.


 

Deli s prijatelji