SENCA PRETEKLOSTI

Njegova bivša je vaša prijateljica

Objavljeno 08. november 2015 15.00 | Posodobljeno 08. november 2015 15.00 | Piše: M. F.

Ne glede na to, ali sta končala pred dvema letoma ali pred enim mesecem, se vam z njo res ni treba obremenjevati.

Z njegovo bivšo se je res nesmiselno obremenjevati.

Končno sta objavila svojo ljubezen (tudi na spletnih omrežjih), vsak dan ste bolj zaljubljeni, a vendar vas nekaj ovira do popolne sreče. In to je njegova bivša. Zdi se vam, da je kot temna senca iz preteklosti vedno med vama, v mislih jo sovražite in s tem škodujete zgolj sebi. Ne glede na to, ali sta končala pred enim letom ali pred dvema mesecema, je nesmiselno zanjo trošiti svojo energijo in se z njo obremenjevati. Zakaj?

Ker je on z vami in ne z njo

Če bi jo tako zelo pogrešal in še vedno ljubil, ne bi bil z vami, ampak z njo. Tako pa je ne glede na to, kako dolga je bila njuna skupna preteklost, v življenju šel korak naprej in stran od nje. 

Ker njej ni mar

Večina žensk je prepričana, da bivše hočejo svoje fante nazaj in so zato ljubosumne. A veliko večja verjetnost je, da ji on sploh ni več mar. Ljudje se po razhodu želijo od bivših in preteklosti čim bolj oddaljiti, ne pa se vračati na stara pota.

Ker vas bo premagalo ljubosumje

Pretirano ukvarjanje in razmišljanje o njej bo preveč obremenilo vaše misli, v glavi si boste ustvarili neverjetne scenarije in z njimi partnerja tako obremenjevali, da bo na koncu morda celo pobegnil. Ne zaradi bivše, ampak zaradi vas.

Ker negativno vplivate na zvezo

Slaba energija in vaša zagrenjenost se bosta kazali tudi v zvezi, kar bo prinašalo vedno nove spore, ki vajinemu razmerju nikakor ne bodo koristile.

Če ne gre drugače, naj bo vaša prijateljica

Pravijo, da morajo biti prijatelji blizu, sovražniki pa še bližje. Če ste imeli priložnost njegovo bivšo spoznati, se skušajte z njo spoprijateljiti. Nedvomno bosta imeli kar nekaj skupnih tem in ni treba, da sta vse življenje druga drugi konkurenca. Vajino spoznavanje pa bo lahko res zanimivo in zabavno ... 

Deli s prijatelji