VROČE VROČE

Najboljše poletne predigre

Objavljeno 02. julij 2014 22.30 | Posodobljeno 02. julij 2014 22.30 | Piše: M. F.

Da bo vroče tam, kjer naj bi bilo, se razvajajta s predigro, ki bo ob poletnih temperaturah najbolj prijala.

Če imata v vajini spalnici veliko igrač jih, malce ohlajene, s pridom uporabita tudi poleti.

Verjamemo, da ste pri visokih temperaturah le redko razpoloženi za kakršno koli fizično aktivnost, tudi telesno ljubezen zaradi njih potisnete malce na stranski tir. Da pa ta poleti zaradi znojenja in drugih neprijetnih posledic vročine ne bi preveč trpela, predstavljamo nekaj oblik predigre, ki vas bo shladila in segrela (na pravi način, seveda) hkrati.

Uporabite led

Morda se sliši kot kliše, a je prav to z razlogom in zato deluje. V usta položite kocko ledu. Naj ostane tam tako dolgo, da se ustna votlina in jezik popolnoma shladita. Nato uporabite svoje osvežilno orožje: za začetek z jezikom polzite po mečicah njegovih ušes, kajti ta so močna erogena cona. Kasneje se spuščajte niže. Ko vročina premaga hlad, vzemite novo ledeno kocko. Za popolno vzburjenje ga položite med ustnice in se z njim spustite prek vsega njegovega telesa.

Izostrite čutilo okusa

Zavežite mu oči in mu v usta polagajte hrano. Najbolje bo, da kar iz svojih ust. Naj ugane, s čim ga razvajajte. Pripravite sadeže in sladoled različnih okusov. Ko okus ugane, ga nagradite s strastnim poljubom, ko zgreši, ga malce našeškajte po zadnji plati.

Razvajajte prste

Najnovejše raziskave kažejo, da so centri za občutke med prsti na nogah v možganih locirani tik ob tistih, ki zaznavajo dražljaje klitorisa. Prosite ga torej, naj vam predele med prsti zmasira z ledeno mrzlo vodo. S tem bo v vas vzbudil močno vzburjenje in pričakovanje.

Skupaj pojejta sladoled

Kornet bogato obložite s sladoledom in ga čutno ližite pred svojim dragim. Pri tem se drug drugega dotikajta po telesu. Lahko se vam pridruži in zagotovo mu bo na misel prišel oralni seks, s katerim ga kasneje lahko nagradite.

Ohladite igračke

Če imata v vajini spalnici veliko igrač, jih s pridom uporabita tudi poleti. Pred tem jih malce ohladita, a ne preveč, da vama ne bi bilo ob dotikih neprijetno. Za še boljše učinke uporabita lubrikant z učinkom hlajenja.

Deli s prijatelji