MESTO ZLOČINA

Mesta, kjer moški največkrat skočijo čez plot

Objavljeno 11. december 2017 21.30 | Posodobljeno 11. december 2017 21.30 | Piše: M. F.

V nočnih klubih, na zabavah in tudi v pisarnah ...

Pisarniške romance še zdaleč niso redke.

Kar 70 odstotkov vseh poročenih ali v zvezah vsaj enkrat svoji dragi natakne rogove, so zapisali na spletni strani Ashley Madison, s pomočjo katere kandidate za avanturo iščejo tisti, ki imajo na roki prstan. Ob tem so našteli osem mest, na katerih moške najpogosteje zamika.

V lokalu, baru, nočnem klubu

Morda zaradi alkohola, morda zaradi zatemnjenih luči, vzdušja in glasbe so takšni lokali so idealni za začetek avanture. V anketi, ki jo je izvedla britanska razvojna psihologinja Anne Campbell, je od 1000 sodelujočih moških, ki so se spustili v avanturo za eno noč, več kot polovica ljubico spoznala prav v nočnem klubu ali baru.

Na delovnem mestu

Pisarniške avanture so zelo pogoste. 40 odstotkov nezvestih moških namreč svoje ljubice najde v delavnem okolju. Vzroki za to so lahko bližina, dolge delovne ure, ki jih preživijo skupaj, in tudi stres. Ne glede na razloge, poslovna potovanja, službene zabave ali nadure predstavljajo idealno priložnost za vse, ki jim nezvestoba ni ravno tuja.

Na fantovščini

Se zavedate, da skoraj tretjina bodočih ženinov svoje izbranke prevara prav na fantovščini? Vse se začne z mislijo na to, da bodo vse življenje preživeli ob eni ženski in da je prav zabava, s katero se poslavljajo od samskega stanu, njihova zadnja priložnost za nekaj drugačnega. In tarče praviloma niso striptizete ...

Na poroki

Presenetljivo je, da je kar tretjina moških, ki so se poročne zabave udeležili brez srčne izbranke, to tam prevarala. Nekateri od njih so priznali, da so jih na vse skupaj napeljali vzdušje, alkohol, veselje, zabava in seveda to, da njihove drage ni bilo v bližini.

V telovadnici

Ozka oblačila, znoj in vzbujeni hormoni so tisti, ki lahko zbudijo misel na malce drugačno telovadbo, kot so se ji sprva nameravali predati. Zato ne bi bilo ravno nespametno, če bi se svojemu dragemu pridružili v telovadnici. Če že delujejo hormoni, jih vsaj izkoristite sebi v prid.

Na spletnih omrežjih

Tam je lahko vsakdo tisto, kar si želi biti, in počne, kar ga je volja. Neredko to vključuje snovanje nove identitete. Povsem preprosto je poslati sporočilo v klepetalnico ter si z nekom izmenjati nekaj seksi besed in fotografij. Ni se treba umeščati med uporabnike katere od posebnih spletnih strani. Tudi instagram in facebook prideta prav.

V družbi bližnjih prijateljev

Če ima vaš dragi prijatelja, ki vara svojo izvoljenko in s katerim se pogosto druži, se mu lahko zdi takšno obnašanje povsem normalno in sprejemljivo, kar ga lahko napelje do tega, da ga posnema z znanko, sosedo ali sodelavko.

Na kateri koli divji zabavi

Na koncertu, zasebni zabavi, ob koncu tedna pri prijateljih, celo na skupnih počitnicah on pogosto povsem spontano skoči čez plot. Ples na koncertu s simpatično žensko se lahko hitro razvije v avanturo. 

Deli s prijatelji