POSLUŠAJTE SE

Ljubezenski nasveti, ki se jih velja držati

Objavljeno 07. julij 2011 15.25 | Posodobljeno 07. julij 2011 19.00 | Piše: M. F.

Ne zanemarjajte svojih želja le zato, da bi bili vedno z vašim dragim

Idealnega lahko najdete kar na spletu
Popolnoma vseeno je, kje ste jih slišali ali prebrali. Morda ste se ob njih zaničljivo namuznili ali jih celo že izkusili na lastni koži in jih predajate naprej. Kateri so tisti ljubezenski nasveti, ki se jih velja držati?

Le redki bi želeli samo prijateljstvo

Govorimo o samskih moških, ki kažejo izjemen interes za druženje z vami. Čeprav nanje ne gledate kot na potencialne spolne partnerje, to še zdaleč ne pomeni, da enako velja zanje. Prav zato se v takšne odnose ni priporočljivo spuščati pregloboko. Kaj lahko bi drugi strani pošiljali napačne signale, pri njej vzbujali lažno upanje ali celo ogrozili zvezo, če ste že v njej.

Zaupajte instinktu

Zdi se vam malce nenavaden in v njegovi bližini se ne počutite prijetno. Ne glede na to, kako privlačen je, ne razmišljajte o zvezi z njim. Podzavest vam nekaj sporoča, a ker vam to ni po godu, skušate svoj šesti čut zatreti in si o postavnem lepotcu ustvarjate lažno sliko. Poslušajte raje notranji glas.

Neodgovoren moški ni resen

Res je spontan in dinamičen ter prav zato zanimiv in privlačen. Le kdo ne bi želel zveze z vedno veselim partnerjem? Kljub temu pa se zamislite: če vaš izvoljenec vedno zamuja na zmenke, ne izpolnjuje obljub in pričakuje, da bodo drugi namesto njega opravljali naloge, življenje z njim ne bo prijetno. V kategorijo neodgovornih sodijo tudi takšni, ki so pogosto brez denarja in službe, pri čemer se sploh ne trudijo, da bi jo našli.

Ljudje se ne spreminjajo

Verjemite, moški, ki se neprenehoma spogleduje, je len, pasiven ali celo dominanten in nasilen, bo takšen tudi ostal. Naj še tako goreče obljublja, da se bo spremenil, bo to morda storil le za trenutek, dokler se spet ne vnamejo strasti. Prej ali slej bo zapadel v stare vzorce.

Najprej imejte rade sebe

Ljubiti je čudovito, a ob tem ne gre pozabiti nase. Ne zanemarjajte drugih dogovorov in svojih želja zgolj zato, da bi bili vedno s svojim dragim. Ljubite najprej sebe, sicer boste tvegali, da vaša sreča ne bo več odvisna od vas, ampak od nekoga drugega.

Deli s prijatelji