NAJBOLJŠA MESTA

Kje mora vsaka vsaj enkrat okusiti strasti

Objavljeno 12. julij 2014 22.10 | Posodobljeno 12. julij 2014 22.12 | Piše: M. F.

Seks na kavču, v kuhinji, pod prho ali v avtomobilu ponuja povsem drugačno in nepozabno izkušnjo.

Ni pomembno, kako dolgo ste z nekom v razmerju, seks je lahko vedno zanimiv in drugačen.

Seks v intimnem zavetju spalnice je zabaven, a prebudite tudi svojega avanturističnega duha in spolno življenje preizkusite tudi onstran njenih zidov. Kajti ni pomembno, kako dolgo ste z nekom v razmerju, telesna ljubezen je lahko vedno zanimiva in drugačna. Če si boste le drznili eksperimentirati na različnih mestih. Poglejte, kje.

Na kavču

Ste že kdaj uživali na kavču? Izkoristite priložnost, ko z dragim tesno objeta gledata film. Sami dajte pobudo in skočite nanj. Verjemite, ne bo ostal hladen, povsem običajen kavč v vaši dnevni pa bo dobil čisto novo dimenzijo.

Na kuhinjskih elementih

O tem sanja vsak moški in to mora preizkusiti vsaka ženska: seks na kuhinjskih elementih. Hrana je lahko zelo erotična, ideja o dodatnih začimbah pa na moč vabljiva. Rezultat te ideje bo zabavno, razigrano in strastno doživetje, ki ga ne boste pozabili.

Pod prho

Nekaj v prostoru, polnem sopare in vroče vode, budi strast. Popolna priložnost, da raziščete njegovo telo, medtem ko mu ga milite in umivate. Vzburjen bo tako, da bo zanj obstajal le ta trenutek, in ne bo se vam mogel upreti. Oba sta vendar vroča in mokra, to pa je idealen recept za vrel seks.

V avtomobilu

Še ena fantazija vsakega moškega, ki obljublja nepozabno avanturo. Res je, da sedeži niso tako udobni kot postelja, a udobje bo povsem postranska zadeva.

V bazenu

Seveda nimamo v mislih javnih kopališč. Toda v zavetju zasebnosti lastnega bazena je zadeva povsem drugačna. Voda vama bo nudila nemalo zabave in razigranosti v vseh pogledih.

Na prostem

Zakaj se miren poletni večer ne bi končal z vročimi igricami na balkonu ali terasi? Sama sta in sosedje vaju ne morejo videti. Ali pač? V tem primeru bo misel, da vaju lahko kdo opazi, še bolj razburkala strasti. Če seveda niste preveč sramežljivi ...

Deli s prijatelji