MALO ZA ŠALO

Kakšni so moški, ki imajo raje dojke, in oni, ki obožujejo zadnjice

Objavljeno 13. april 2017 22.15 | Posodobljeno 13. april 2017 22.30 | Piše: M. F.

Verjeli ali ne, to, kam se najprej zazrejo oči, veliko pove o njihovem značaju.

Na bujne dekolteje padajo dinamični, spontani in malce uporniški moški.

Moški pri ženskah običajno najprej opazijo dojke. Ali zadnjico. In prav to, kaj jim sprva pade v oči, veliko pove o značaju junaka. Kaj velja za tiste, ki so za dojke, in kaj za one, ki so za zadnjice?

Dojke

Moški, ki »padajo na« dojke, so običajno ekshibicionisti in so radi v središču pozornosti. Zanje je neodvisnost ključna, so spontani in svobodni. Kar je nekoliko kontradiktorno glede na to, da je njihov predmet poželenja vedno v paru. V družbi so priljubljeni, radi se šalijo in jim ni neprijetno, kadar jih opazuje množica ljudi. Študije so prav tako pokazale, da je med njimi največ kadilcev, po naravi so uporniki, manjka pa jim vztrajnosti in večkrat začete naloge puščajo nedokončane.

Zadnjica

Tisti, ki najprej premerijo zadnjico, imajo radi red, so organizirani in pravični. Polovičarstvo jim ni všeč in vedno strmijo k svojim ciljem ter uspehu. Veliko se jih ukvarja s podjetništvom, kar je v skladu s prepričanjem, da mora biti v življenju vse zasluženo. So ambiciozni, zelo vztrajni in odločni, prav te lastnosti moškim v prvi skupini manjkajo. Tistim v drugi pa bi prav prišlo več spontanosti in sproščenosti. Zato jim odgovarja partnerica, ki je po naravi sproščena, da se ob njej lahko vsaj nekoliko sprostijo tudi sami.

Deli s prijatelji