V DVOMIH

Kako veste, da ni pravi?

Objavljeno 26. julij 2011 23.00 | Posodobljeno 26. julij 2011 23.00 | Piše: P. J.

Kadar je moški v resnici zaljubljen, si zlahka zamišlja skupno prihodnost

Idealnega lahko najdete kar na spletu

Zaljubljeni ste, a nekaj vam govori, da ni pravi za vas. Namesto da se predajate mešanim občutkom, posvetite kar največ pozornosti njegovemu obnašanju. Povsem jasno vam bo povedalo, ali se morda po nepotrebnem obremenjujete ali pa vas šesti čut le ne vara.

Osnovna olika mu je tuja

Če njegov besednjak besedic prosim in hvala skoraj ne pozna, mu je spoštovanje do soljudi, tudi do vas, tuje. Prav spoštovanje pa je temelj, brez katerega ljubezenska zveza ne more trajati.

Vaše želje in sanje se mu zdijo smešne

Medtem ko mu razlagate, kako ste si vedno želeli napisati knjigo ali igrati glasbilo, se vam le posmehuje. Sanje so pomembna gonilna sila v življenju posameznika. Če partner vaših ne more (ali noče) razumeti, vas preprosto ne ljubi dovolj.

Izogiba se vaši družini in prijateljem

Ljudje, s katerimi ste si od nekdaj blizu, v našem življenju igrajo pomembno vlogo. Morda sprva res ne vidite težave v tem, da se na vse kriplje brani stikov z vašo družino in prijatelji, pomembno vam je le, da sta skupaj. A bolj ko se bo odnos razvijal, težje boste krmarili med eno in drugo stranjo, kar bo lahko vzrok konfliktov v vas samih, pa tudi sporov z ljudmi, ki vam veliko pomenijo.

Večkrat nesrečni kot srečni

Trenutki, ko ste srečni, brezskrbni in nasmejani, se vse pogosteje umikajo žalosti, nezadovoljstvu, jezi, celo solzam. Čas bo, da si priznate, da vas vajin odnos ne osrečuje.

Odnos se ne spreminja

Spretno se izogiba pogovoru o skupni prihodnosti, že sama misel na otroke pa mu na obraz pričara kisel izraz. Ne opravičujte ga! Kadar je moški v resnici zaljubljen, si zlahka zamišlja skupno prihodnost.

Pri seksu misli le nase

Sebičnost in zgolj lastno zadovoljstvo sta povsem jasni znamenji, da ni pravi za vas. In če ste mu že skušali razložiti, kaj vas v postelji moti, on pa še vedno igra na svojo violino, imate opraviti z nezrelim fantom, ki mu je za vaša občutja in zadovoljstvo le malo mar.

Deli s prijatelji