POLETNE ROMACE

Kako ujeti tujo turistko? Samozavest je predpogoj

Objavljeno 23. julij 2011 13.20 | Posodobljeno 23. julij 2011 13.20 | Piše: M. F.

Ni pomembno, od kod je izbranka, vse imajo rade samozavestne moške

Lažje jih boste osvojili, če boste samozavestni

Čeprav je naša obala majhna, je na njej poleti mogoče srečati pisano množico dopustnikov, ki na oddih prihajajo z vsega sveta. Seveda to obeta veliko možnosti za poletne avanture. A le, če boste izbrali pravo taktiko! Kako pritegniti pozornost tujih turistk?


Francozinje

Ker so odprte, komunikativne in rade sklepajo nova poznanstva, ne boste imeli težav, če boste preprosto pristopili k njej in jo povabili na pijačo. Francozi so izjemno ponosni na svojo deželo, zato hvalite Pariz, francosko kuhinjo, vino, jezik. Vse, kar je kakor koli povezano s Francijo.


Španke

Najhitreje podležejo zapeljevanju z očmi. Po tem, ko si s prikupno Španko izmenjata nekaj vročih pogledov, lahko stopite do nje. Španke imajo močan značaj in natanko vedo, kaj hočejo, zato je pomembno, da vaš nastop izžareva polno mero samozavesti. Ker so temperamentne in strastne, so pomemben del zapeljevanja tudi diskretni dotiki.


Italijanke

Z njimi ne bo težko navezati stika, četudi ne obvladate italijanščine in si bosta največ povedala z rokami. Najraje imajo klasiko: moški pristopi k ženski. Ne skoparite s komplimenti in ji pokažite, da vam je všeč. A nikar ne igrajte, če s svojimi pohvalami ne mislite resno. Kaj kmalu bo namreč odkrila, da vaše besede ali kretnje niso pristne.


Bitanke

V Veliki Britaniji šteje samozavest. Tudi pri zapeljevanju. Res so Britanke na začetku malce zadržane in sramežljive, a če jo boste znali nasmejati, se bo hitro sprostila in spomnila, da je na počitnicah. Raje pa pozabite na neumne šale.


Nemke

Čeprav na prvi pogled delujejo hladno in nedostopno, to še zdaleč ne pomeni, da prikupni Nemki niste všeč. Z običajnimi komplimenti in oguljenimi klišeji je ne boste osvojili, raje bodite domiselni in šaljivi.

Igrajte na jezik

Za katero koli se boste ogreli, se potrudite in jo naučite nekaj slovenskih besed. Tudi sami se preizkusite v znanju njenega jezika in ji pokažite najbolj skrite kotičke obale ter najboljše restavracije. Saj veste, kako pravijo: ljubezen, pa čeprav samo poletna, gre skozi želodec.

Deli s prijatelji