INTIMNI NASVETI

Kako skupaj pogledati film za odrasle

Objavljeno 26. november 2015 21.10 | Posodobljeno 26. november 2015 21.12 | Piše: S. N.

Žgečkljaji z malih zaslonov.

Ne moški ne ženske nimajo težav z gledanjem pornofilmov, a običajno le takrat, ko niso skupaj. Kako si filme za odrasle ogledati skupaj s partnerjem in si izboljšati spolnost, ne da bi eden trpel na račun drugega?

1. Ne delajta cirkusa

Konec koncev gre samo za film za odrasle in se točno ve, kaj se bo dogajalo na platnu, tako da tukaj ni nobenih posebnih presenečenj. Partnerja tudi ni treba posebno pripravljati na to, bolje je, da ga mimogrede ogovorite, ali bi se vam pridružil, in mu tako daste vedeti, da ni konec sveta, če (za zdaj) reče ne. Vztrajajte, predvsem moški bodite potrpežljivi s svojo najdražjo.

2. Začnita preprosto

Če ste veteran in točno veste, kakšno izbiro ponuja tržišče, potem tudi veste, da je partnerja najbolje osvojiti z mehkim porničem oziroma s takšnim, ki mu ne bo takoj priskutil stvari. Ženske so sploh bolj občutljive, potrebujejo več predigre, poljubljanja, božanja..., zato ji prvič nikar ne podtaknite posnetka s petimi moškimi in eno žensko, medtem ko si pri moških že na začetku lahko privoščite bolj drzne prizore.

3. Ne prehitevajte

Večina moških je dovolj vzburjena za seks že, ko ženska na platnu odvrže svoje tangice, ženske pa vseeno potrebujejo več časa, da se nalezejo vznemirjenja, zato je treba ritem prilagoditi drug drugemu. Moški, ki mu je težko zdržati še tistih dodatnih pet minut, ki jih potrebuje ona, naj vadi potrpežljivost tibetanskih menihov, dokler pač mora, pa tudi ženske se lahko malce obrzdajo, da bo užitek še slajši. Seveda to ne pomeni, da morata počakati na konec filma!

4. Vprašajte

Ko je enkrat vsega konec, je čas za analizo. Seveda vas zanima, kaj je bilo partnerju najbolj všeč in kaj ga je najbolj vzburjalo, kaj bi še rad videl in kaj ga niti malo ne privlači. Pogovor na to temo je vedno konstruktiven, če pa partner ni zadovoljen z videnim, preberite naslednjo točko in se pomirite.

5. Prepustite izbiro

Morda partnerju film ni bil najbolj všeč in meni, da bi lahko izbral boljše kot vi, ki ste to naredili tokrat, zato se ne prepirajte in mu prepustite daljinec oziroma izbiro, kar je lahko še bolj razburljivo, saj imate tako resničen vpogled v to, kaj partnerja noro vzburja. Uživajta, kajti naslednji korak je, kako posneti sam svoj pornič, saj to veste, kajne. 

 

Deli s prijatelji