LASTNOSTI

Kaj v moških očeh pretehta lepoto

Objavljeno 08. avgust 2014 16.30 | Posodobljeno 08. avgust 2014 16.30 | Piše: M. F.

Spontanost, sproščenost, skrbnost in pogum so lastnosti, ki pri predstavnikih močnejšega spola štejejo več od popolnega videza.

Stvari, ki jih moški pri svojih damah cenijo, pogosto nimajo niso povezane z lepoto. V mislih imajo povsem druge odlike. Poglejte, katere.

Sposobnost poslušanja

Vsak predstavnik močnejšega spola ceni žensko, ki zna poslušati. In resnično samo poslušati o prijetnih, zlasti pa manj prijetnih doživljajih. Brez očitkov v slogu »rekla sem ti« in neskončnih nasvetov. Vse, kar potrebuje, sta podpora in razumevanje.

Spontanost

Sposobnost prepustiti se trenutku in v njem uživati je nedvomno ena od lastnosti, ki moškim veliko pomeni.

Sproščenost

Ženska, ki zna uživati v življenju ter se ne obremenjuje z nepomembnimi malenkostmi, je privlačna za vsakogar. Življenje je prekratko, da bi ga obvladovale negativne misli. Bodite srečni v svoji koži ter uživajte.

Uživanje v hrani

Eno je skrb za zdravo prehrano, drugo pa neskončno odrekanje vsem sladkostim življenja. Obsesivno štetje kalorij ni privlačno in tako početje vsakega moškega odbija. Veliko raje večerja z damo, ki zna uživati v jedeh in se ne obremenjuje s tem, kam se bo zaužita jed nakopičila.

Kuharske sposobnosti

Ljubezen gre skozi želodec, pravijo in resnično je tako. Morda se sliši kot kliše, a moški imajo radi ženske, ki znajo kuhati.

Naraven videz

Čeprav se za umetnimi in močno naličenimi mladenkami obrne marsikatera moška glava, so le redki tisti, ki bi želeli na vse mogoče načine »popravljeno« damo vzeti za ženo. Naravne danosti so še vedno tiste, ki v njihovih očeh štejejo največ.

Pripravljenost na kompromis

Lastnost, ki ni le za moške privlačnejša od videza, pač pa je ključna sestavina vsakega partnerskega odnosa.

Skrbnost

Resnično je zanj pomembno, da njegovi izvoljenki ni vseeno za njegovo počutje in da ga ljubi. Povejte in pokažite mu to. Večkrat na dan.

Smisel za humor

Vsak ima ob sebi rad nekoga, ki ga zna nasmejati. Če z vami namerava preživeti ostanek življenja, je to nujno potrebna lastnost.

Skrb zase

Čeprav se velikokrat vprašuje, kakšen namen imajo vse mogoče kremice, mu te govorijo, da skrbite zase. Nikar se torej ne zanemarite, čeprav sta v dolgi zvezi.

Moč

Misel, da ste z njim zato, ker si želite, in ne zato, ker skozi življenje ne bi mogli krmariti sami, je zanj še kako razveseljujoča.

Pogum

Tista, ki se ne boji pajkov, drugih živalic in je ni strah umazanije, je za moške še kako zanimiva in privlačna, saj njen pogum med drugim pomeni, da je ni strah avantur.

Materinski čut

Ta je za razmerje nujno potreben. Moški ob sebi želi nekoga, ki bo zanj skrbel in mu bo on to skrb vračal. Zlasti če si namerava ustvariti družino, je materinski čut ključna ženska lastnost. Veliko bolj cenjena od brezhibnega videza.

Deli s prijatelji