SKRIVNOSTNO

Kaj sporočajo vaše seksualne sanje?

Objavljeno 10. julij 2011 17.25 | Posodobljeno 11. julij 2011 01.30 | Piše: M. F.

V erotičnih sanjah je kača zaradi svojega slovesa zapeljivke dokaj pogosta

Če je gozd v vaših sanjah svetel, prostran in poln zanimivih rastlin, ste seksualno svobodni
Skrivnostni je svet sanj. Včasih prijeten, včasih grozeč ter prepoln simbolike in neznanih pomenov. Neredko nam sanje zaposlijo misli in poskušamo razvozlati njihovo sporočilo. Vas zanima, kaj pomenijo vaše erotične sanje? Pokukajte v našo malo sanjsko knjigo, morda boste našli odgovor!

Gozd: Seks v temnem gozdu nakazuje spolne želje, ki se jih sramujete. Če pa je vaš gozd svetel, prostran in poln zanimivih rastlin, ste seksualno svobodni in želite nekoč svoje spolne fantazije udejanjiti.

Kača
: V erotičnih sanjah je zaradi svojega slovesa zapeljivke dokaj pogosta. Simbolizira lahko različne stvari: če sanjate, da vas je kač, ki se pojavljajo v vaših sanjah, strah, potem je v vas skrita bojazen pred telesno ljubeznijo ali celo pred partnerjem. Če se kač ne bojite, se svoje seksualnosti ne sramujete.

Letite kot ptica
: Vas ob tem navdajajo občutki veselja? Potem ste seksualno samozavestni in v spolnosti uživate. Če pa med letom občutite strah, imate o zdajšnji zvezi najbrž malce pomislekov.

Misijonarski položaj: Seks v misijonarskem položaju pomeni, da v telesni ljubezni iščete uteho. Za vas je seks močno orožje in varno pristanišče. Verjetno tudi v resničnem življenju pozornost nasprotnega spola poskušate pritegniti predvsem s svojim seksapilom.

Na obloženi mizi
: Bogata miza je za vezane sporočilo, ki ga bodo veseli: v ljubezenski zvezi ste srečni in zadovoljni. Samskim pa jasno sporoča, kar najbrž vedo že sami: občutite pomanjkanje spolne potešitve!

Orgazma ni in ni
: Če v sanjah nikakor ne morete doseči orgazma, želja po njem pa je velika, poslušajte sporočilo podzavesti: strah vas je seksualne bližine. Morda je težava pri partnerju, ki se do vas ne obnaša tako, kot bi si želeli, lahko pa strah pred pretirano navezanostjo izvira iz vas samih.

Samozadovoljevanje: Če se v snu samozadovoljujete, ste osredotočeni zgolj na svoje želje in potrebe. Počnete to pred drugo osebo? Potem bo čas, da partnerju odkrijete svoje fantazije. Slaba vest, ki se v sanjah včasih ob tem pojavi, izvira iz vaše zaprte narave in zatrte seksualnosti. Razmislite: morda bo čas, da se malce sprostite!

Seks v hiši
: Seksate v tuji hiši in se ob tem v vas poraja občutek strahu? Potem v ozadje potiskate svoje skrite poredne želje. Če pa se ob podobnem početju počutite prijetno, si nekje v podzavesti želite izkusiti telesno ljubezen na neobičajnem mestu.

Seks v troje: Ta vrsta seksualne igrice govori, da želite raziskati še nepoznane plati spolnosti. Seveda to ne pomeni nujno seksa v troje. Če je občutek v sanjah ob tem neprijeten, ste najbrž pod prevelikim pritiskom partnerjevih želja.

Seks z bivšim: Zopet se je prikradel v vaše sanje. Najbrž zato, ker imate z zdajšnjim partnerjem kar nekaj odprtih vprašanj, pred katerimi oba bežita. Takšne erotične sanje običajno ne pomenijo, da pogrešate bivšega, pogrešate pa najbrž vse lepe skupne trenutke, ki ste jih z njim doživeli.

Vi zgoraj: Če to sanja ženska, si v odnosu želi prevzeti nadzor. V moških sanjah pa ženska na vrhu nakazuje visoko seksualno samozavest.
Deli s prijatelji