VROČE

Kaj se ženskam zdi seksi

Objavljeno 12. december 2015 21.50 | Posodobljeno 12. december 2015 21.51 | Piše: M. F.

Mišice, jasna stališča ter tudi ranljivost so tisto, čemur se dame ne morejo upreti.

Čisto preprosto: mišice so seksi.

Prvo, kar ženska pri moškem opazi, ni avto ali denarnica, pač pa nekaj povsem drugega. Poglejte, kaj očara vsako.

Moč

Priznali ali ne, vsako žensko pritegne moška moč. Mišice so tiste, ki pri nežnem spolu vzbudijo nemalo pozornosti. Razlog pa ni, kot ste morda menili, estetski, pač pa povsem biološki. Ob pogledu na izklesano telo se porodi misel, da bo lahko zaščitil njo in družino. A ne le pogled na mišice, tudi katero koli fizično delo v nežnem spolu prebudi enake misli.

Stališča

Samozavest je ključni dejavnik privlačnosti. Ne gre za samovšečnost, pač pa za dobro mnenje o sebi. Moški, ki se zaveda tako svojih vrlin kot tudi napak ter zna ravnati z ljudmi, pri njih pusti dober vtis. In prav to je še kako seksi. 

Ranljivost

V nasprotju z močjo in s samozavestjo, ki bi ju pripisali lastnostim alfa moškega, je ranljivost tista protiutež, ki še dodatno očara nežnejši spol. Torej moški, ki ima rad živali, otroke in ljudi, ki zna pokazati svoja čustva in se jih ne sramuje. Prav to je nedvomno v ženskih očeh velik plus.

Humor

Izjemno privlačna lastnost, saj izraža inteligenco, sproščenost in samozavest. Moški, ki zna nasmejati ljudi okoli sebe, oddaja pozitivno energijo in ženski sporoča, da jo bo znal razvedriti tudi tedaj, ko se bodo nad njo zgrinjali najbolj temni oblaki.

Sposobnost

Nihče ne zna in ne zmore vsega, a moški, ki je spreten z rokami in se je pripravljen naučiti tudi tistega, česar še ne zna, deluje še kako privlačno. Ženska namreč ve, da se bo lahko zanesla nanj in ji bo znal vedno pomagati.

Pobuda

Moški, ki mu ni nerodno ali celo pod častjo pokloniti pohvale, poslati sporočila, se široko nasmehniti ali strastno poljubiti, je tisti, ki zna prevzeti pobudo, to pa vedno deluje privlačno.

Poželjivost

Priznali ali ne, za ženske je privlačen moški, ki je všeč tudi drugim ženskam. Te ga želijo, a on je izbral njo. Zdrav odmerek tekmovalnega duha pa v njej prebuja najbolj skrite seksi občutke ...

Deli s prijatelji