ZAPELJEVANJA

Kaj omreži ženske

Objavljeno 21. avgust 2011 17.23 | Posodobljeno 22. avgust 2011 01.30 | Piše: M. F.

Smisel za humor vedno pride prav

Šepetanje nežnih besed na uho morda ne bo dovolj, da jo osvojite

Moški se pred žensko morajo dokazovati. To je preprosto v njihovi naravi. Spomnimo se na svet narave, kjer samci s kremplji in zobmi dokazujejo svojo moč in samicam sporočajo, da so »tisti pravi«. Pri ljudeh je bitka navidezno blažja, v resnici pa neštetokrat težja: ne gre namreč samo za dokazovanje s pestmi. Številni psihologi, psihiatri, antropologi in umetniki si že leta zastavljajo vprašanje, kaj ženske na moških najbolj privlači. Vsem predstavnikom moškega spola ponujajo nekaj predlogov.

Osebnost in lepo obnašanje

Značaj ženske največkrat navajajo kot najpomembnejši dejavnik, ki lahko v trenutku privlači, vendar prav tako hitro odbija. Samozavest, urejenost in organiziranost so najvišje na lestvici zaželenih lastnosti. Drži, da je prvi stik vizualen, a šele osebnostne lastnosti odkrivajo, ali se dva lahko ujameta in osnujeta resno zvezo.

Moč in zmogljivost


Pri veliki večini žensk pozornost vzbudijo močni in zmogljivi moški. Tudi neodvisne in uspešne dame so v zasebnosti še vedno raje nežnejši spol in zato v družbi nekoga, ki zlahka odmaši odtok, pokosi travo in z močnimi rokami zagotavlja občutek varnosti.

Nasmeh in oči

Saj veste, da so oči ogledalo duše. In veliko žensk se lepim očem in širokemu nasmehu preprosto ne more upreti.

Družinski tip

Potrpežljivost z otroki, ljubezen, skrb in odgovornost so prav tako lastnosti, s katerimi je mogoče omrežiti skoraj vsako žensko. In čeprav je z uporniškim in neukročenim moškim mogoče doživljati nepopisne dogodivščine in strasti, si na koncu vsaka dama želi umirjeno skupno življenje, zato običajno zmagajo dobri, družinski fantje.

Smisel za humor

Še ena od lastnosti, ki nedvomno privlači ženske. Moški, ki jih ne more dodobra nasmejati, nima prav veliko možnosti. Le kdo bi rad vse življenje ob sebi gledal mrk in temačen obraz ali dneve preživljal z osebo brez smisla za humor?

Deli s prijatelji