OBVEZNO

Kaj morate do 40. leta vedeti o seksu

Objavljeno 09. april 2017 22.10 | Posodobljeno 09. april 2017 22.12 | Piše: M. F.

Najpomembnejša je zadnja stvar.

Tako mlade kot malo starejše se rade igrajo same.

Znanja ni nikoli preveč in so stvari, ki jih v določenem obdobju življenja morate poznati. Tudi, ko gre za telesno ljubezen Do 40. leta naj bi usvojili tale dejstva o seksu.

Ni mu mar

Vseeno mu je, ali ste depilirani ali ne.

Vse ženske masturbirajo

Tako mlade kot nekoliko manj mlade in v tem ni nič slabega ter ne sramotnega. Ena od na to temo izvedenih raziskav je pokazala, da je skoraj polovica žensk v starosti od 45 do 49 let v zadnjih šestih mesecih zadeve vzela v svoje roke. Študija univerze Indiana pa je prišla do zaključka, da si več kot 50 odstotkov žensk do lastnega užitka pomaga z igračkami. Najbolj priljubljen med njimi je vibrator.

Obdržite jih

Nogavice, če vas zebe v noge. Morda se res ne zdi seksi, a nizozemska študija je dokazala, da orgazem, če jih zebe v noge, doživi le polovica žensk. Odstotek tedaj, ko si obujejo nogavice, naraste na 80.

Slab libido je premagljiv 

In to s seksom. Večkrat kot se mu boste predali, večja bo vaša spolna sla.

Poljubi so intimnejši od seksa samega

Zato jih nikoli ne bi smeli zanemariti. Ženske se seksu raje predajajo z moškim, ki jih pogosto poljublja in objema.

Nikoli ni prepozno

Četudi menite, da so vaša leta že minila, se motite. Če vam je med seksom prijetno, zgornje starostne omejitve za zabavo med rjuhami ni.

Telefonski seks je odlična zadeva

Leta 2014 izvedena študija je dokazala, da je 17 odstotkov moških in 18 odstotkov žensk v starosti od 44 do 49 let poskusilo to obliko seksa.

Še o velikosti

Velikost je pomembna samo za moške, saj jo povezujejo s svojim egom in samozavestjo. Ženske se nanjo ne ozirajo, pomembnejši je ljubimčev trud. Centimetri res ne igrajo nobene vloge.

Deli s prijatelji