NEOBETAVNO

Znaki, da v postelji ne bo blestel

Objavljeno 16. januar 2013 21.30 | Posodobljeno 16. januar 2013 21.30 | Piše: M. F.

Izogibanje intimnosti, nizka samozavest in omenjanje bivše v vsakem pogovoru ne obetajo nič dobrega.

Ni razloga za zaskrbljenost med rjuhami

Ko ste zaljubljeni, se težko upirate telesni ljubezni. Toda med razmišljanjem o seksu in sanjskim slikanjem spektakularnih erotičnih položajev si najbrž postavite vendarle tudi povsem konkretno vprašanje: kakšen bo v postelji? Da bi si znali nanj odgovoriti, bodite pozorni na nekaj malenkosti, ki pravijo, da se vam ne obeta nič dobrega.

Izogibanje intimnosti

Ko se želite zgolj razvajati, se umakne, objemom se izogiba, prav tako ni navdušen nad poljubi. To je očiten znak, da mu med rjuhami ne bo šlo najbolje. Pogovorite se z njim, spoznajte, zakaj se izogiba telesnemu dotiku, zlasti kadar ste sami pripravljeni storiti korak naprej.

Spreminjanje teme

Pari se morajo o telesni ljubezni pogovarjati. Vi to veste, skušate vodo napeljati na svoj mlin, on pa besede vedno preusmeri drugam. Morda mu je nerodno, morda o seksu sploh ne razmišlja. Kakor koli, to ni dober znak.

Brez samozavesti

Tako moški kot ženske so velikokrat plašni. Zlasti pred prvim spolnim odnosom. Zato s prvim korakom oklevajo. A če je tudi sicer negotov vase, dvomi o svojih dejanjih, odločitvah in besedah, to pomeni, da dvomi tudi o svojih sposobnostih ljubimca.

Govorjenje o bivši

Še vedno ga zanima ona in ne vi. In kjer ni interesa, ne bo truda ne dobrega rezultata.

Večni izgovori

O seksu sicer govori, a vedno poudarja, da zanj še ni pripravljen. Spočetka je to morda razumljivo, a ko je za vama že kar nekaj srečanj, je izmikanje znak, da morda nikoli ne bo.

Deli s prijatelji