ODNOSI

Tri najpomembnejša razmerja v življenju

Objavljeno 11. december 2017 09.30 | Posodobljeno 11. december 2017 09.30 | Piše: M. F.

Zagotovo vas bo kdaj doletelo.

Najpomembnejše razmerje je tisto, ki ga imate sami s seboj.

Večina pri iskanju prave ljubezni doživi številne vzpone in padce in se na poti do sreče v dvoje kdaj znajde v treh oblikah razmerij.

Prava zveza v napačnem času

Doleti domala vsako. On je popoln, osrečuje vas, ob njem rastete in se učite. A čeprav ste srečni, bi radi v življenju okusili še veliko, zato se še nočete ustaliti. Greste naprej, kljub temu da se zavedate, da zapuščate eno najsrečnejših obdobij življenja.

Napačna zveza v pravem času

To je zveza, ki vas lahko povsem uniči, potre ali vas nauči, kdo v resnici ste in kdo nočete biti. Gre za odnos, ki se ga potem, ko se konča, najraje ne bi spominjali, a morate priznati, da ste se v njem veliko naučili. Spoznali ste, kaj imate radi in kaj sovražite, kje so vaše meje, kako biti močna in iskrena, kako biti vesela in žalostni hkrati. Zato vas ta zveza pripelje do tretje, v kateri običajno izveste, kaj iščete, kaj si želite in česa ne.

Prava zveza v pravem času

Običajno pride potem, ko okusite prejšnji dve. To je zveza, ki jo imate sami s seboj. V njej spoznavate, kakšne so vaše vrednote, stališča in prioritete. Prihodnost vas je naučila, da se morate imeti radi takšno, kot ste. Gre za najpomembnejše razmerje v življenju, kajti nesmiselno je iskati nekoga, ki vas bo imel rad, če nimate radi sebe. Nerealno je pričakovati, da vas bo nekdo osrečil, če sreče ne boste znali doseči sami. Če ste se prepoznali v drugi zvezi, bežite iz nje. Kajti šele s pravo tretjo je lahko tudi življenje v dvoje čudovito.

Deli s prijatelji